23 mei 2018
Trespa logo

Gevelplaten in RAL kleuren met de vertrouwde kwaliteit van Trespa!

De vertrouwde kwaliteit van Trespa® garandeert een professioneel eindresultaat en stelt huiseigenaren in staat om zorgeloos van hun woning te genieten. Trespa® Izeon® is speciaal ontwikkeld voor afwerking van woningen en overige bouwwerken, zowel in nieuwbouw als renovatie. Trespa® Izeon® is uit voorraad leverbaar. Door gebruik te maken van RAL-kleuren is Trespa® Izeon® uitstekend te combineren met andere bouwdelen in overeenkomstige RAL-kleuren.

Logus heeft vele kleuren van ‘Izeon’ op voorraad. Overige kleuren zijn na bestelling de volgende dag binnen. En dat geldt ook voor de andere collecties van Trespa®. Projecten worden eveneens opgepakt door Logus! Kortom, kom voor al uw Trespa® benodigdheden naar Bouwcenter Logus!

Bekijk hier de Trespa® Izeon® brochure!