Bijkeuken van Schüller

Wie kent het niet? De bijkeuken staat vol met losse opbergspullen, er is weinig werkruimte en het overzicht is ver te zoeken. Hiernaast staat ook de wasmachine en de droger  in deze ruimte waardoor bewegingsruimte een luxe product is geworden.

Ik hoor je denken. Wat kan ik hiertegen doen? De ideale oplossing voor jouw  “bijkeuken probleem” is een bijkeuken van Schüller. Deze bieden ruimte voor het opbergen van spullen, wasmachine, droger, etc. Verder zorgen ze ervoor dat er overzicht komt in de bijkeuken. Wat je kunt verwachten is een tot in detail professionele werkruimte voor huishoudelijke spullen, wassen/drogen, opslag, recycling en nog veel meer. 

Slim recyclen is eenvoudig door middel van de recycling-modules. Hierdoor is de stap naar een beter milieu snel en gemakkelijk gemaakt. Naast de ruimte om slim te recyclen  biedt Schüller ook ruimtebesparende oplossingen aan.  Dit door kast-regalen voor drankkratten, hoge installatiekasten of grote bezemkasten – aan alles is gedacht, voor alles is ruimte – ook als de ruimte beperkt is. Dit dankzij de  geoptimaliseerde opbergruimteoplossingen.

De bijkeukens van Schüller zijn leverbaar in acht uni-kleuren. Deze worden geleverd in rechte opstellingen. U heeft de keuze uit of  een L-vorm of een U-vorm. Wij denken graag met u mee over welke vorm het beste bij u wensen past.  Elke bijkeuken is anders, daarom zorgen wij ervoor dat welke vorm u ook kiest er een gewenst eindresultaat ontstaat.  

In onze showroom ontvangen wij u graag om vol trots dit bijzondere bijkeuken-concept met eigen ogen te aanschouwen. Onder het genot van een lekker bakje koffie zullen wij de mogelijkheden met u door nemen. Verder zal er aan de hand van het gesprek een op maat gemaakt advies worden geven. Met dit advies zal u “bijkeuken probleem”spoedig verleden tijd zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier om een afspraak te maken of download de brochure van schüller door hier te klikken.

 

 

De Perfecte Bijkeuken

Terneuzen | Vlissingen | Bergen op Zoom