In verband met het Coronavirus gaat de productavond: Stukadoren/Tegelzetten niet door.

Op 26 maart 2020 organiseert Bouwcenter Logus Goes een productavond: Stukadoren/Tegelzetten. Tijdens deze productavond zijn er interessante demonstraties van de deelnemende leveranciers. Tegelijkertijd kun je bijpraten met collega’s en genieten van eten en drinken. De start van de minibeurs is om 17:00 uur. Aanmelden kan aan onze balie in Goes of door te e-mailen naar j.rijn@logusdehoop.nl 

Stukadoren/Tegelzetten

Stucwerk en tegels zorgen ervoor dat je huis er verzorgd uit ziet. Zeker in een tijd waarin strakke afwerking de trend is, stijgt de vraag naar een goede stukadoor/tegelzetter. Dit is van toepassing op nieuwbouwwoningen, maar ook op de renovatie van bestaande huizen. Een strakke afwerking is tegenwoordig onmisbaar. Om dit zelf te realiseren organiseert Bouwcenter Logus Goes de productavond: stukadoren/tegelzetten. Tijdens deze avond komt al het advies aanbod om naar een mooi eindresultaat toe te werken. Met onder andere leveranciers van Strikolith, Knauf, Rubi, Makita en Ardex belooft het een leuke, informatieve avond te worden.

 

Stukadoren/Tegelzetten Goes Goes