Wie aan garagedeuren, inrithekken en deuren denkt, denkt aan Hörmann. Dit merk is niet meer weg te denken uit onze huidige maatschappij. Mede door een decennialange, continue groei van een familiebedrijf, dat de kernwaarden innovatie, kwaliteitsborging en nabijheid van de klant hoog in het vaandel heeft staan. Wij zijn daarom trots om als Bouwcenter Logus partner te zijn van dit mooie bedrijf.

Klik hier om de Hörmann brochure te bekijken

Garagesectionaaldeur RenoMatic

Deze garagedeur is dubbelwandig geïsoleerd. Dit is gedaan door gebruik te maken van 42 mm dikke panelen die zorgen voor een hoge warmte-isolatie, goede stabiliteit en een aangenaam rustige loop. Deze Hörmann garagedeuren komen compleet met een ProMatic aandrijving. Deze beschikt over een moderne BiSecur radiotechniek en extra openingshoogte voor ventilatie van de garage. De Garagesectionaaldeur RenoMatic voor de actieprijs vanaf € 949,- inclusief aandrijving met handzender. Keuze uit verschillende actiekleuren en actiedecors. Vraag vrijblijvend meer informatie aan of maak een afspraak in een van onze Bouwshops voor advies op maat.

Actieperiode 1-3 t/m 31-12-2020, prijzen inclusief BTW.

Stalen/aluminium voordeur Thermo65

De Thermo65 voordeur van Hörmann komt in de standaard uitvoering met een inbraakwerende RC 2 veiligheidsuitrusting. Waardoor ongewenst bezoek buiten de deur wordt gehouden. Verder hoef je geen kou meer te hebben, want deze deur beschikt over een goede warmte-isolatie met een UD-waarde van max. 0,87 W/(m²·K). De Thermo65 voordeur van Hörmann komt in vier actiekleuren en drie actiedecors. De maten die meelopen met deze actie zijn 1250x2250mm (op maat zonder meerprijs). Vraag vrijblijvend meer informatie aan of maak een afspraak in een van onze Bouwshops voor advies op maat.

Actieperiode 1-3 t/m 31-12-2020, prijzen inclusief BTW.

Hörmann garagedeuren