Het terras, de plek waar je thuis optimaal van de zomer kunt genieten. Of dit nu is met een een lekkere barbecue of een frisse cocktail, het begint allemaal met een goed aangelegd terras. Van een terras in het verlengde van je huis tot aan een terras achter in de tuin, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij adviseren je hierin graag welke toepassing het beste bij jouw wensen past. Klik hier om een afspraak te maken in een van onze vestigingen.

Goede planning

Om te zorgen dat je terras goed aangelegd wordt adviseren wij om op voorhand een goede planning te maken. Denk goed na over de stappen die je gaat ondernemen. Belangrijk hierbij is dat je een duidelijke start- en einddatum vastlegt. Het streven bij het aanleggen van een terras is dat deze klaar is voordat de zomer begint. Hierdoor kun je tijdens de zomer genieten van de gemakken van je terras, in plaats van het aanleggen ervan. Hieronder worden nog drie tips genoemd.

1. Maak een keuze
Er is een grote keuze in tuin- en terrastegels. Deze keuze kan soms overweldigend zijn. Ons advies hierin is: maak op voorhand een keuze. Dit kan worden gedaan door de volgende vragen te beantwoorden, wat past er bij mijn tuin? Welke kleur vind ik mooi? Van welk materiaal moeten de tegels gemaakt zijn? Door het stellen en beantwoorden van deze vragen krijg je een duidelijker beeld voor het maken van je keuze in tuin- en terrastegels. 

2. Jouw type
Bedenk goed welk type terras jij mooi vindt. Deze keuze helpt om de vragen van tip 1 beter te kunnen beantwoorden.  De ene persoon heeft een voorkeur voor keramische tegels terwijl de andere persoon liever gebruik maakt van natuurstenen tegels. De trend die wij als Bouwcenter Logus momenteel zien is het steeds populairder worden van planken van het duurzame douglas-hout. De grootste overweging om voor deze optie te kiezen is in veel gevallen de warme en natuurlijke uitstraling. Welk type je ook kiest, wij helpen je graag om van jouw idee werkelijkheid te maken.

3. Kwaliteit
Bij het kiezen voor Bouwcenter Logus, kies je voor kwaliteit. Dit is ook van toepassing op ons uitgebreide assortiment tuin- en terrastegels. Of de tegels nu van Redsun, MBI of een andere leveranciers afkomstig zijn, de kwaliteit is altijd zichtbaar. Hierdoor weet je zeker dat, met wat voor keuzes je ook maakt, de kwaliteit altijd goed is.

Terneuzen | Oostburg | Vlissingen | Goes | Bergen op Zoom