17 apr 2020

In november 2019 hebben we Koolschijn Bouwmaterialen mogen verwelkomen als onderdeel van Groep De Hoop. Wij zijn vereerd hun 100-jarig bestaan aan te kunnen kondigen. Volgens de overlevering was het 14 april 2020 honderd jaar geleden dat het fundament is gelegd voor Koolschijn Bouwmaterialen. Juist in deze moeilijke tijd is dit toch een lichtpunt om bij stil te staan.
Koolschijn Bouwmaterialen is opgericht in 1920 en net als De Hoop Terneuzen een familiebedrijf overgegaan van vader op zoon. In de afgelopen 100 jaar is Koolschijn uitgegroeid tot een moderne en klantgerichte bouwmaterialenhandel met twee showrooms. Service, vakkennis en klantgerichtheid zijn kernbegrippen voor Koolschijn die een belangrijke basis vormen voor 100 jaar Koolschijn.
Professionele bouwbedrijven en doe-het-zelvers weten al jaren de weg te vinden voor het afhalen en leveren van hun bouwbenodigdheden. Afnemers van het eerste uur kunnen zij nog steeds tot hun klanten rekenen.

Als nieuwe eeuweling bevindt Koolschijn zich in goed gezelschap bij De Hoop Terneuzen. Een aantal andere ondernemingen gingen Koolschijn al voor zoals Pelt & Hooykaas, Logus Bergen op Zoom, Fassaert Beton en De Hoop Terneuzen zelf. Het maakt ons trots een nieuwe eeuweling in ons midden te hebben. Dat is zonder meer een felicitatie waard! Vanuit Logus feliciteren wij dan ook alle medewerkers van Koolschijn.

Alle eeuwelingen zijn van oudsher familiebedrijven die in de beste traditie van het woord toegevoegde waarde bieden aan de klant en daarmee bouwen aan een duurzame relatie. Dit is een stevig fundament dat vertrouwen geeft voor de toekomst.

Koolschijn bouwmaterialen 100 jaar

Koolschijn