renovatievloeren

Snel een lichtgewicht renovatievloer plaatsen

Veel Nederlandse woningen met een houten begane grondvloer kampen met tocht , optrekkend vocht en houtrot. Deze vaak niet of slecht geïsoleerde vloeren zijn voor bewoners oncomfortabel, ze buigen door en leiden tot een hoge energierekening. Wil je besparen op jouw energierekening en jouw oude houten begane grondvloer vervangen voor een goed presterende renovatievloer? De Hoop Pekso biedt twee typen renovatievloeren; Reno Acero® en Reno Concreto®.

Een droge renovatievloer

Reno Acero® biedt dé oplossing op het gebied van vloerrenovatie, dankzij snelle montage en afwerking . De renovatievloer bestaat uit stalen gecoate liggers, EPS-vulelementen en 22 mm houten vloerplaten. Voor deze droge renovatievloer is geen beton nodig . Zo verkort je de doorlooptijd en heeft de bewoner weinig overlast. 

Een lichtgewicht betonnen renovatievloer

De Reno Concreto® is een arbovriendelijke vloer die bestaat uit stalen, gecoate liggers en EPS vulelementen. Over deze renovatievloer komt een wapeningsnet en een in het werk gestorte betonnen druklaag, die samen met de liggers de constructieve sterkte en stabiliteit levert van deze vloer. Deze renovatievloer is door de constructieve samenwerking tussen staal en beton ook bij grotere overspanningen een zeer stabiele vloer. De Reno Concreto® is de ideale oplossing voor funderingen met meer draagkracht, bij renovatie en nieuwbouw.

Ga je binnenkort jouw begane grondvloer renoveren? Bouwcenter Logus helpt je graag met het berekenen van de materialen van De Hoop Pekso, inclusief legplan. Om een afspraak te maken i.v.m. renovatievloeren klik je hier of kom langs in een van onze vestigingen. 

 

renovatievloeren

Terneuzen | Oostburg | Vlissingen | Goes | Bergen op Zoom | Roosendaal | Zwijndrecht | Rotterdam | Verlegh Breda Koolschijn