Looox bathrooms

LoooX bathrooms maakt prachtige eikenhouten badkamermeubels, stijlvolle badkamerspiegels, handige accessoires en meer. Bewonder hun luxe badkamercollectie bij de showrooms van Logus en laat je inspireren door de mogelijkheden. 

Puur natuur

De meubelmakers van Looox bathrooms maken dagelijks de mooiste producten, waaronder de LoooX Wood Collectie. De Wood Collectie bestaat uit een reeks prachtige badkamermeubels gemaakt uit massief eikenhout. De houten badmeubels geven je badkamer een stoer en luxe karakter. Denk daarbij aan massief eiken onderkasten, wastafelbladen en meer.

Spiegels aan de wand

De LoooX Mirror Collectie is een serie innovatieve en stijlvolle badkamerspiegels. Deze badkamerspiegels geven jouw badkamer een luxe uitstraling. Veel van deze spiegels zijn voorzien van heldere ledverlichting en handige spiegelverwarming. 

Opgeruimd staat netjes

Ontdek de innovatieve toiletoplossingen in de LoooX Closed serie. Zo heeft LoooX verschillende systemen voor de toiletborstel, toiletrollen, wc-rolhouders en de prullenbak. Wist je dat je met de inbouw reserverolhouder tot wel 6 toiletrollen in de wand kunt opbergen?

Wij nodigen je graag uit in een van onze showrooms. Hier kijken onze adviseurs samen met jou naar de mogelijkheden om jouw droombadkamer werkelijkheid te laten worden. Maak snel een afspraak in een van onze showrooms door hier te klikken.

Looox bathrooms