Minnor waskommen

Met de Bamboe waskommen van Minnor haal je letterlijk de natuur in huis, wie wil dat nu niet? Een lekker fris tintje dat bij binnenkomst gelijk wordt opgemerkt. Het geeft naast een prachtige uitstalling, ook het gevoel van ontspanning en rust. De beste plek in huis om dit toe te passen is de badkamer. Hier kan je heerlijk tot jezelf komen, alle stress van een drukke werkweek vergeten of gewoon lekker relaxen. Deze gevoelens kan Minnor jouw bieden met hun unieke en bijzondere natuurlijke waskommen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan snel een afspraak in een van onze showrooms door hier te klikken.

Bamboe waskommen

Het gevoel en de prachtige ervaring straalt er van af bij deze bamboe sanitair lijn. Een mooi houten design, dat niet alleen een bijzonder  uniek product is, maar ook nog eens bijzonder goed voor de natuur. Bamboe is namelijk een zeer milieu vriendelijk natuurlijk materiaal. Daarentegen is bamboe geen echt hout, maar een verzamelnaam voor 1500 grassoorten. De verwerking van het bijzondere gewas is ecologisch en daarbij groeit bamboe ook nog eens gemiddeld genomen zo’n 13 centimeter per dag. Geen wonder dus dat bamboe steeds meer als duurzaam alternatief wordt gezien voor tropisch hardhout. Ook is bamboe nog eens zeer licht, is het flexibel, supersterk en het vergaat niet. Als bamboe op de goede manier verwerkt wordt krijgt het de kenmerkende lichtbruine tint, die iedereen maar al te graag terug ziet komen in het interieur van de woning. Kortom de de Bamboe waskommen van Minnor zijn een echte aanvulling op de inrichting van je badkamer.