Industriële stijl

Genieten in een rustige, maar stoere badkamer? Dan is is de industriële stijl dé stijl voor jou. In een industriële ruimte komen geen tierlantijnen of andere protserige elementen voor, maar juist strakke robuuste en eenvoudige elementen. De typische industriële materialen; hout, beton en staal worden samengebracht in een warme setting, waardoor de ruimte niet kil aanvoelt, want een badkamer is bedoeld om tot rust te komen. Daarom is het belangrijk dat er een warme en comfortabele sfeer in de ruimte heerst. Juist door het toevoegen van een warme bruintint wordt het een sfeervol geheel. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan snel een afspraak in een van onze showrooms door hier te klikken.

Donkere kleuren

Een van de belangrijkste kenmerken van een industriële stijl is het gebruik van donkere kleuren. Hierbij kan je denken aan onder andere zwart of antraciet. Om deze kleuren goed tot hun recht te laten komen worden deze vaak gecombineerd met wit, met als gevolg dat er een mooi contrast ontstaat. Een mooi voorbeeld hiervan is een wit bad gecombineerd met zwarte wandtegels. Rust staat centraal in deze stijl, daarom komen drukke printjes zelden voor in deze stijl. Voor de gene die spanning willen toevoegen aan de industriële stijl zijn eyecatchers, zoals ronde spiegels met verlichting en een vrijstaande kraan naast het bad , uitermate geschikt. 

Industriële stijl

Terneuzen | Vlissingen |Bergen op Zoom