Wandtegels

Ook voor wandtegels ben je bij Logus aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment wandtegels, hierdoor zit er altijd een tegel tussen die precies bij jouw smaak past.  Of je nu een wandtegels in de keuken, badkamer of woonkamer wilt onze adviseurs helpen je graag.  Een mooie wandtegel is vaak het element wat een ruimte afmaakt. Het voegt gelijk sfeer toe, daarom mogen in jouw droomhuis wandtegels niet ontbreken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan snel een afspraak in een van onze showrooms door hier te klikken. 

Sensum freehand

Een wandtegelserie die bestaat uit prachtige kleuren met krachtige kleurschakelingen. Elke tegel lijkt wel met de hand gemaakt door het craquelé-effect. Met warme en koele tinten maak je verrassende combinaties. een tegel die je elke dag weer blijft verrassen.

Sensum relate

Sensum relate is een stijlvolle wand- en vloertegel. Door het brede scala aan kleuren en verschillende oppervlaktes is deze serie geschikt voor diverse stijlen, maar zien we deze vooral in een modern interieur  uitermate goed tot zijn recht komen. Geschikt voor een ingetogen afwerking van diverse ruimtes. De serie Sensum Relate komt in twee verschillende oppervlakken en een scala aan subtiele tinten, die alle onderling goed samengaan. 

Wandtegels

Terneuzen |Vlissingen |Bergen op Zoom