Gehoorbescherming met bluetooth

De Xstream gehoorbescherming met bluetooth heeft een uitstekende geluidskwaliteit wat zorgt voor een geweldige luisterervaring. De headset is door de bluetooth makkelijk te verbinden met je telefoon. Hierdoor kun je binnen een handomdraai naar je favoriete muziek luisteren. Verder beschikt dit product natuurlijk over een gehoorbescherming. Dit met een standaard demping van SNR 29db. Hierdoor kun je niet alleen muziek luisteren, maar bescherm je tegelijk je oren tegen omgevingsgeluid van gereedschap/machines.

Wil je dit product bestellen? Klik dan hier 

Xstream gehoorbescherming met bluetooth  heeft de volgende product specificaties:

  • Bluetooth voor streaming en telefeoneren
  • Hi-Fi geluidskwaliteit
  • Ingebouwde spraak microfoon
  • Standaard demping van SNR 29db

Gehoorbescherming met bluetooth

Terneuzen | Oostburg | Vlissingen | Goes | Bergen op Zoom | Roosendaal | Zwijndrecht | Rotterdam | Verlegh Breda Koolschijn