gevelbekleding trends

Bouwcenter heeft een uitgebreid assortiment in gevelbekleding. Om jou te helpen met kiezen lichten wij vier gevelbekleding trends voor dit jaar uit. 

Bouwcenter Shou Sugi Ban

Shou Sugi Ban is een bijzonder product wat zijn oorsprong heeft gevonden in Japan. Vanaf de 18de eeuw gebruiken Japanners deze duurzame gevelbekleding om hun woningen te beschermen tegen weersinvloeden. Ceder of Cipressenhout wordt aan één zijde gebrand met een speciale Japanse houtbewerking techniek. Shou Sugi Ban wordt ook wel zwart gebrand hout genoemd. Het zwarte hout geeft zuivere, duidelijke lijnen en onthult een inherente textuurachtige schoonheid. Het vuur zorgt voor een bijzondere textuur en kleur van het hout met specifieke moderne uitstraling.

Wil je dit product bestellen? Klik dan hier 

Gevelbekleding trends 2021

 

Zweeds rabat Bouwcenter thermogevel zwart Ral9005

Zweeds rabat Bouwcenter thermogevel is een, onderhoudsarme en weerbestendige gevelbekleding. Dit product valt in de duurzaamheidsklasse I/II volgens NEN-EN350-2.  Verder is dit product volledig vrij van chemische middelen. Hierdoor is het ook een heel duurzame gevelbekleding. Doordat het een lichtgewicht product is kan je deze gevelbekleding makkelijk verplaatsten of verwerken.,

Wil je dit product bestellen? Klik dan hier 

Zweeds rabat Bouwcenter thermogevel zwart Ral9005

 

Channel siding Bouwcenter thermogevel zwart Ral9005

Channel siding Bouwcenter thermogevel wordt gekenmerkt door strakke lijnen die de gevelbekleding zijn karakteristieke uitstraling geven. Het product is in verschillende lengtes leverbaar met een geborsteld oppervlak. Doordat het oppervlak van de zichtzijde ‘geborsteld’ is ontstaat er een fraaie structuur waarmee de houttekening geaccentueerd wordt. Het unieke modificatieproces geeft het hout bovendien een warme uitstraling.

Wil je dit product bestellen? Klik dan hier 

Channel siding Bouwcenter thermogevel zwart Ral9005

 

Vuren Zweeds rabat zwart 

Bij vuren Zweeds rabat lopen de planken taps naar elkaar toe en hebben deze een sponning. Je legt bij vuren Zweeds Rabat de ene plank een stukje over de andere plank. Hierdoor wordt er voorkomen dat er tijdens het proces kieren ontstaan. Verder is deze uitvoering geïmpregneerd.

Wil je dit product bestellen? Klik dan hier 

Vuren Zweeds rabat zwart 

 

Terneuzen | Oostburg | Vlissingen | Goes | Bergen op Zoom | Roosendaal | Zwijndrecht | Rotterdam | Verlegh Breda Koolschijn