Maak kennis met de 3-in-1 oven van Atag. Deze alleskunner is een oven, stoomoven en magnetron ineen. Hierdoor kun je jouw gerechten opwarmen, bakken en stomen. Verder beschikt deze oven over mogelijkheid functies te combineren. Hierdoor verandert de 3-in- 1 oven opeens in een 5-in-1 oven. Een voorbeeld hiervan is het combineren van de functies hetelucht en stomen. Door het multifunctionele ontwerp beschikt deze oven ook over een magnetron functie. Deze heeft een vermogen tot maar liefst 1.000 watt. Hierdoor hoeft de oven geen gebruik te maken van een draaiplateau om uw eten op temperatuur te brengen. 

Verder is deze oven van buiten compact, maar laat je niet vergissen de inhoud van deze oven heeft voldoende ruimte om de meest uitgebreide gerechten klaar te maken. De 3-in- 1 oven van Atag is een van de grootste ovens in zijn soort. Er is voldoende ruimte voor deze grotere gerechten te bereiden en de hetelucht kan door de het de praktische ontwerp nog beter rondom het gerecht circuleren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan snel een afspraak in een van onze showrooms door hier te klikken. Of bekijk de brochure van Atag door hier te klikken

 

3-in-1 oven Atag

Terneuzen |Vlissingen |Bergen op Zoom 

3-in-1 oven Atag