Bora werkbladafzuiging

De Bora werkbladafzuiging is samen met het krachtige kookveld een ijzer sterk duo. Mede door de centrale bediening en optimale plaatsing van de kookzones kun je met vier grote pannen(max 24 cm) tegelijkertijd koken. Verder is de afzuiging bijzonder stil. Dit doordat er gebruik wordt gemaakt van een optimale luchtgeleiding en extreem stille motor. Hierdoor kun je ook tijdens het koken makkelijk een gesprek voeren met jouw souschef. Door de compacte afmetingen van het systeem past deze in bijna alle keukens, ook de zeer kleine. Verder ontstaat er door het wegvallen van de afzuigkap extra ruimte die gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld een extra bovenkast. De onderdelen van de Bora werkbladafzuiging die in contact komen met kookdampen kunnen via de toegankelijke en brede instroomopening eenvoudig verwijderd worden. Deze onderdelen kun je vervolgens gemakkelijk in de vaatwasser plaatsten. In vergelijking met andere vaak gebruikte filterstoffen, zoals aluminium, is het roestvrijstalen vetfilter blijvend vaatwasser bestendig. Hierdoor wordt de oorspronkelijke uitstraling niet aangetast.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan snel een afspraak in een van onze showrooms door hier te klikken. Of bekijk onderstaande video voor meer inspiratie. 

Een overzicht van de verschillende Bora producten zijn te vinden door hier te klikken.

Bora werkbladafzuiging

Terneuzen |Vlissingen |Bergen op Zoom