De Siemens koel-/vriescombinatie biedt vele innovatieve functies en mogelijkheden zoals noFrost, bigBox, Home Connect en varioShelf. Of neem bijvoorbeeld hyperFresh functie, hierdoor blijven jouw groenten en fruit langer vers. Je ziet de kwaliteit, voelt de versheid en proeft de smaak. Daarnaast zijn geïntegreerde koel-vriescombinaties perfect voor dagelijks gebruik en vormen ze een hoogtepunt in jouw nieuwe keuken. Door de verschillende modellen is er altijd een model dat bij jouw wensen past. Zo hoef je met de noFrost functie nooit meer jouw vriezer te ontdooien! Ervaar de langere versheid van uw groente, vlees en vis in de hyperfresh- of premiumfreshlade in het koelgedeelte. Verder stel je Jouw Siemens koel-/vriescombinatie op afstand in met Home Connect. Ben je in de winkel en weet je  even niet meer wat je op voorraad hebt, dan neem je met jouw smartphone gewoon even een kijkje in uw koelkast! Hierdoor weet je altijd wat er op voorraad is. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan snel een afspraak in een van onze showrooms door hier te klikken. Of bekijk de brochure van Siemens door hier te klikken.

 

Terneuzen |Vlissingen |Bergen op Zoom