25 okt 2021
Ardex CL300_logus Actie

Ardex actie Logus

Ardex CL300 nú extra voordelig in te kopen bij Bouwcenter Logus!

 

Bij Bouwcenter Logus hebben we weer een leuke actie van Ardex. Schaf jij 5 zakken Ardex CL300 25kg aan dan krijg je één zak gratis! En het mooiste van deze actie is, dat hij loopt tot 31 december 2021

Ardex CL300 is een cementbasis die ideaal is voor het egaliseren, uitvlakken en nivelleren van vloeroppervlakten binnen. Werkzaamheden zoals opname van tegels, betonsteen- en natuursteenplaten? Dan is Ardex CL300 ook uiterst geschikt, na amper 2 à 3 uur is de oppervlakte gebruiksklaar.

Profiteren van deze actie?  Klik hier om te bestellen bij Bouwcenter Logus of kom langs in een van onze vestigingen.

*Actie is geldig tot en met 31-12-2021

 Alles weten over de product specificaties en handleiding klik dan hier.

 

 

Terneuzen | Oostburg | Vlissingen | Goes | Bergen op Zoom | Roosendaal | Zwijndrecht | Rotterdam | Verlegh Breda