next125- keukendesign

next125- bekroond keukendesign

Next125 bekroond keukendesign 2021

In het jaar 2021 ontbreekt het next125 niet aan de onderscheidingen. Het premium keukenmerk uit Herrieden  heeft naast de NX Trolley,  dit jaar nog drie Awards in ontvangst mogen nemen. Naast de de ‘Germand Brand Award’ voor het merk als geheel  werden de ontwerpers ook blij gemaakt met een onderscheiding voor twee ‘newcomer-products’. Van de ‘Rat für Forgebung’ kreeg het “zwevende next125 eiland”, met een minimalistische Alu onderstel in de categorie “Excellence in Business tot Consumer – Kitchen” de ‘German Innovation Award (Special Mention). Een eveneens erkende internationale onderscheiding, de ‘Red Dot Award: Product Design’, wist het wandregaal next125 Frame te winnen. Een Alu-frame in onyxzwart zorgt ervoor dat onbenutte opbergplekken op een stijlvolle manier een hele praktische functie krijgt. De Wall Frame is dus echt een fantastische uitvinding die de Award terecht in ontvangst mocht nemen. Deze Europese onderscheidingen zijn toonaangevend in de interieurbranche.

 

Bouwcenter Logus

Dat next125 deze awards allemaal in ontvangst mocht nemen,  daar zijn wij als Bouwcenter Logus heel trots op. Want wij hebben ten slotte deze stijlvolle en kwalitatieve keukens in ons aanbod. Ben jij benieuwd naar de keukens van next125? Kom dan snel eens een bezoek brengen in één van onze showrooms en je zal snel ervaren waarom next125 in de prijzen is gevallen.

 

German-design-award-special-2021 

next125 statement

“Steeds nieuwe dingen creëren, een antwoord geven op actuele behoeftes, die qua design en ontwerp mensen raken, dat is ons doel bij de ontwikkeling van nieuwe ‘interior-products’ voor
next125. Dit alles met een voor consumenten herkenbare presentatie en vakmanschap bij onze handelspartners. De prijzen die we dit jaar gewonnen hebben, bewijzen dat we daarin geslaagd
zijn: daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee en dat moedigt ons aan om op de ingeslagen weg verder te gaan”.

 

 

Over next125 

Schüller Möbelwerk KG werd in 1966 door Otto Schüller opgericht en is in de afgelopen 55 jaar uitgegroeid tot een specialist in individuele kwaliteitskeukens ‘Made in Germany’. Jaarlijks worden meer dan 160.000 keukens geproduceerd en verkocht in zowel Duitsland, als binnen en buiten Europa. Schüller behoort tot de absolute top binnen de Europese keukenindustrie. Typische Schüller kenmerken zijn een bijzonder geavanceerd productieproces, een intensieve samenwerking met diverse partners uit de retail en organisaties, alsmede maatschappelijk maximaal verantwoord ondernemen. 

 

TerneuzenVlissingen | Goes | Bergen op Zoom