Algemene-Hibib-verkoop-en-leveringsvoorwaarden-logus

Algemene-Hibin-verkoops-leveringsvoorwaarden-Bouwcenter-Logus

Algemene Hibin verkoop- en leveringsvoorwaarden bouw- en afbouwmaterialen

Met ingang van 1 januari 2022 wijzigt Koninklijke Hibin de algemene verkoopvoorwaarden die worden gebruikt door de bij haar aangesloten toeleveringsbedrijven. Deze zogeheten Algemene Hibin verkoop- en leveringsvoorwaarden bouw- en afbouwmaterialen worden ook door ons bedrijf standaard gebruikt bij al onze verkopen.
 
De wijziging betreft een nieuwe regeling voor privacy en dataverwerking. Een en ander betekent dat ook onze algemene voorwaarden per genoemde datum zullen wijzigen. Meer informatie over de nieuwe gewijzigde (branche)voorwaarden vindt u op de website van Koninklijke Hibin. Het digitale exemplaar van de gewijzigde voorwaarden kunt u hier bekijken.

 

Terneuzen | Oostburg | Vlissingen | Goes | Bergen op Zoom | Roosendaal | Zwijndrecht | Rotterdam | Verlegh Breda Koolschijn