28 sep 2022

Op zaterdag 15 oktober is het weer Othene Woondag. Het evenement vindt plaats in de inspirerende showroom van Logus-De Hoop en iedereen is van harte welkom! De komende Woondag draait buitenom wonen in Othene óók om alle woondromen. Zoals een nieuwe keuken, badkamer, interieur én meer.

Informatie woningaanbod Othene Zuid
Interesse in nieuwbouw? Tijdens de Othene Woondag ontdekt u alles over het huidige woningaanbod van Othene Zuid. Bijvoorbeeld over de nieuwste projecten iQubeStrandbroeders en Vinkentouw. Maar ook over de levensloopbestendige woningen van het wooneiland Frisiusschans en de vrije kavels van Kokmeeuw valt alles te ontdekken. Kijk tekeningen in, bekijk sfeerimpressies en stel al uw vragen aan Smolders Makelaars en projectontwikkelaar AM Zeeland. Maar er is nog veel meer…

  • kookdemonstraties – Miele
  • wijnproeverij – GuisWijn
  • tuinontwerp – Pepijn van Drongelen
  • interieuradvies – Jacqueline de Smet
  • ontwerp-/bouwtraject vrije kavels – Bouwadvies Zeeland
  • kinderactiviteiten

De meest mooie keukens, badkamers of tegels bekijken… Ontdekken of nieuwbouw iets voor u is… Het kan allemaal tijdens deze inspirerende Woondag!

Waar en wanneer?
Zaterdag 15 oktober van 10.00 tot 15.00 uur.
Showroom Logus-De Hoop, Kennedylaan 32, Terneuzen.