01 mei 2023

 

 

SL92, SL93, UN92 en UN93 sets nu met 20% korting! Ga snel naar jouw Bouwcenter Logus-De Hoop vestiging.

– SL92

De HCS zaagbladen in deze set zijn geschikt voor alle werkzaamheden met hout, gipskarton en kunststof. Eenvoudige insnijding in materiaal op elke willekeurige plaats. Met de BIM zaagbladen in deze set zaag je hout, kunststoffen, spijkers, koper- en aluminiumbuizen en profielen.

– SL93
De zaagbladen in deze set zijn geschikt voor alle werkzaamheden met hout, gipskarton en kunststof. Eenvoudige insnijding in materiaal op elke willekeurige plaats.

– UN92

De HCS zaagbladen in deze set zijn geschikt voor alle werkzaamheden met hout, gipskarton en kunststof. Eenvoudige insnijding in materiaal op elke willekeurige plaats. Met de BIM zaagbladen in deze set zaag je hout, kunststoffen, spijkers, koper- en aluminiumbuizen en profielen.

– UN93
De zaagbladen in deze set zijn geschikt voor alle werkzaamheden met hout, gipskarton en kunststof. Eenvoudige insnijding in materiaal op elke willekeurige plaats.

 

*OP=OP, deze actie is geldig van 1 mei t/m 30 juni