Of je nu alleen werkt of honderd man in dienst hebt, Logus-De Hoop is het ideale aankoopadres voor de aannemer. Al onze vestiging hebben een afdeling die is gespecialiseerd in ruwbouw. Bovendien hebben we een zeer uitgebreid assortiment voor elke fase in uw project: vanaf funderingsmaterialen tot het laatste plintje voor de eindafwerking. De aannemer profiteert van aantrekkelijke kortingen en kan op rekening kopen.

  • Goede connecties met gerenommeerde fabrikanten en merken in de bouwwereld, waardoor de materialen aangeboden kunnen worden tegen scherpe tarieven.
  • We zijn onderdeel van De Hoop Terneuzen B.V., een vooraanstaand bouwpartner op het gebied van grondstoffen en betonwaren.
  • Wij bieden je zekerheid door vaste, vooraf afgesproken prijzen en dankzij onze calculatieafdelingen kunnen we offertes maken op basis van je aanvraag.
  • Op de meeste vestigingen kan gebruik gemaakt worden van het drive-in magazijn, waar je alle materialen overdekt kunt in- en opladen.
  • Voorraadartikelen die je voor 15.00 uur bestelt, kunnen we de volgende werkdag leveren. Hiervoor beschikken we over diverse vervoersmiddelen, waardoor we uw materialen op de juiste manier op de gewenste locatie kunnen leveren.

Waarom Logus-De Hoop?

 Deskundig advies
 Breedste bouwmaterialen assortiment van de regio
 Inspirerende showrooms
 Meer dan 10.000 artikelen uit voorraad leverbaar
 Voorraadartikelen vòòr 15:00 uur besteld = de volgende werkdag in huis
 Drive in Magazijn
 Ruime openingstijden

Wij werken uitsluitend met topmerken