De mooiste badkamers ervaart u bij Logus-De Hoop...

Welkom

Gaat u voor klassiek of modern? Wat u ook zoekt, in onze showroom zult u slagen. U wordt er verrast door onze grote collectie complete badkamers. Met sanitair, badkamermeubelen en accessoires van topmerken, zoals Villeroy & Boch, Laufen, Sphinx. In elke stijl en voor elk budget. Hier vindt u de badkamer van uw dromen …

BadkamerDesigner

Ontwerp uw droom badkamer in een handomdraai met het Logus badkamer 3D ontwerpprogamma BadkamerDesigner.

Door de eenvoud van ons programma bent u slechts een paar klikken verwijderd van een realistische badkamer in 3D!

Stap 1
Selecteer een basisvorm voor de badkamer in het linker gedeelte van het scherm en pas desgewenst de afmetingen aan.

Stap 2
Richt uw badkamer in. Kies hiervoor uit de diverse objecten in het linker gedeelte van het scherm. Klik op een object en hou de linker muisknop ingedrukt. Nu kunt u het object naar de gewenste positie in de badkamer slepen.

Stap 3
Nu kunt u uw badkamer in 3D bekijken. U kunt het aanzicht veranderen door de linker muisknop ingedrukt te houden en met de cursor over de badkamer te bewegen.

Stap 4
Om een overzicht en advies van de getekende badkamer te krijgen, klikt u op ‘Advies’. Vul vervolgens de gevraagde gegevens in en Logus-De Hoop neemt contact met u op!

Wij adviseren u graag

“Wij zijn erg blij met onze badkamer van Logus-De Hoop”

Van advies tot ontwerp

Hoe kiest u een compleet ingerichte badkamer? Door goed te kijken. Onze creatieve adviseur maakt gebruik van tekensoftware. Op zijn computerscherm kunt u de verschillende opties in 3D bekijken. U ziet precies waar u voor kiest. De adviseur legt uw wensen vast in een badkamer op maat. Vervolgens wordt alles perfect geregeld: van levering tot en met montage (indien gewenst).

Laat u inspireren...

Een nieuwe badkamer kiest u niet elke dag. Ga daarom voor uw droombadkamer. Wij van Logus helpen u daarin graag mee de juiste beslissingen te maken, voor ieders budget. Wist u dat bijvoorbeeld het type tegel in uw badkamer een enorme impact heeft op de sfeer en uitstraling? En dat u met het variëren van een wand-& vloertegel al een heel ander effect kunt creëren? Tevens helpen wij u met de juiste indeling. Wellicht wilt u nu wel een vrijstaand bad of een regendouche. Wat uw wensen ook zijn, wij helpen u.

De voordelen van Logus-De Hoop

Deskundig advies
Topmerken
Voor elke stijl
Compleet geregeld
Maak gebruik van ons netwerk professionele installateurs

Voor ieder wat wils...

Compleet
Nieuwbouw of renovatie? Onderdelen vervangen of een nieuwe badkamer? Voor elke situatie hebben we dé badkameroplossing. Uw nieuwe badkamer kunt u natuurlijk zelf zetten. Maar u kunt het ook toevertrouwen aan onze vakmensen. Compleet: van voorbereiding tot en met montage.

Afspraken
Over levering en montage maken we duidelijke afspraken. Bij uw keuken horen degelijke garantievoorwaarden. Last but not least is er onze service. We zorgen dat u jarenlang geniet van uw badkamer!

Heeft u een badkamer besteld?
Volg uw bestelling met Track & Trace.

Verkrijgbaar bij

De volgende badkamermerken ervaart u bij de Showrooms van Bouwcenter Logus-De Hoop