De mooiste badkamers ervaart u bij Logus-De Hoop...

Welkom

Gaat u voor klassiek of modern? Wat u ook zoekt, in onze showroom wordt u verrast door onze grote collectie complete badkamers. Met sanitair, badkamermeubelen en accessoires van topmerken, zoals Villeroy en Boch, Geberit, Jee O, Hot Bath, Grohe, Duravit, Sunshower, La Vigo en Determie In elke stijl en voor elk budget. Vind de badkamer van uw dromen …

BadkamerDesigner

Ontwerp uw droombadkamer in een handomdraai met het Logus-De Hoop badkamer 3D ontwerpprogamma BadkamerDesigner.

Door de eenvoud van ons programma bent u slechts een paar klikken verwijderd van een realistische badkamer in 3D!

Stap 1
Selecteer een basisvorm voor de badkamer in het linkergedeelte van het scherm en pas desgewenst de afmetingen aan.

Stap 2
Richt uw badkamer in. Kies hiervoor uit de diverse objecten in het linkergedeelte van het scherm. Klik op een object en hou de linker muisknop ingedrukt. Nu kunt u het object naar de gewenste positie in de badkamer slepen.

Stap 3
Nu kunt u uw badkamer in 3D bekijken. U kunt het aanzicht veranderen door de linker muisknop ingedrukt te houden en met de cursor over de badkamer te bewegen.

Stap 4
Om een overzicht en advies van de getekende badkamer te krijgen, klikt u op ‘Advies’. Vul vervolgens de gevraagde gegevens in en Logus-De Hoop neemt contact met u op!

De juiste keuze voor uw badkamer

Hoe kiest u een compleet ingerichte badkamer? Onze creatieve adviseur maakt gebruik van tekensoftware waarbij alle opties gemakkelijk en snel kunnen worden bekeken. De adviseur legt uw wensen vast in een badkamer op maat. U kunt ter plekke de verschillende opties in 3D bekijken zodat u precies weet waar u voor kiest. 

Wij adviseren u graag

Een nieuwe badkamer kiest u niet elke dag. Wij helpen u graag mee om de juiste beslissingen te maken, voor ieders budget. Wist u dat bijvoorbeeld het type tegel in uw badkamer een enorme impact heeft op de sfeer en uitstraling? En dat u met het variëren van een wand-& vloertegel al een heel ander effect kunt creëren? Tevens helpen wij u met de juiste indeling. Wellicht wilt u nu wel een vrijstaand bad of een regendouche. Wat uw wensen ook zijn, wij helpen u.

De voordelen van Logus-De Hoop

  • Al meer dan 100 jaar ervaring
  • Breed gamma aan kwaliteitsproducten in onze bouwshops en drive-in magazijnen
  • Tonnen kennis, advies op maat en logistieke diensten passend bij ieder project
  • Betrokken in én bij de regio
  • 11 bouwshops en 5 actuele showrooms in Zuidwest-Nederland voor particulieren en zakelijke klanten

Voor ieder wat wils...

Compleet
Nieuwbouw of renovatie? Onderdelen vervangen of een nieuwe badkamer? Voor elke situatie hebben we dé badkameroplossing. Over de levering maken we duidelijke afspraken. We zorgen dat u jarenlang kunt genieten van uw droombadkamer!

Heeft u een badkamer besteld?
Volg uw bestelling met Track & Trace.

Verkrijgbaar bij

De volgende badkamermerken ervaart u bij de Showrooms van Bouwcenter Logus-De Hoop