De mooiste keukens ervaar je bij Logus-De Hoop...

Welkom

Ieder mens heeft zijn eigen kijk op de ideale keuken. Daarom nodigen wij u uit in onze showroom. Hier krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en een advies op maat. Onze adviseur vertaalt uw eisen en wensen in een uniek ontwerp. Vervolgens stelt u de keuken samen. Daarna maken we afspraken over levering en montage. Zo komt uw ideale keuken stapsgewijs tot stand.

De showroom bevat keukenopstellingen van topmerken. Ze tonen variaties in vormgeving, kleuren en materialen. Trendy, klassiek, basic of design? U kiest de stijl die bij u past. Uiteraard hebben we ook accessoires, aanrechtbladen en inbouwapparatuur van topfabrikanten.

Voor ieder wat wils...

Compleet
Nieuwbouw of toe aan een nieuwe keuken? Volledig een nieuwe keuken of inbouwapparatuur vervangen?? Voor verschillende keukenprojecten denken we met u mee. Uw nieuwe keuken kunt u natuurlijk zelf zetten. Maar u kunt het ook toevertrouwen aan onze vakmensen. Compleet: van voorbereiding tot en met montage.

Afspraken
Over levering en montage maken we duidelijke afspraken. Bij uw keuken horen degelijke garantievoorwaarden. Last but not least is er onze service. We zorgen dat u jarenlang geniet van uw keuken!

Zelf uw keuken in 3D ontwerpen?
Ontwerp uw droomkeuken
U bent niet creatief en wilt toch uw eigen keuken ontwerpen? Geen probleem, met de KeukenCreator kunt u kosteloos en op een interactieve manier uw keuken ontwerpen. U eigen ontwerp kunt u van alle kanten bekijken en natuurlijk aanpassen. De deurmodellen, de kleuren, de grepen, etc. zijn allemaal aanpasbaar.

Wij adviseren u graag

“Wij zijn zeer tevreden met onze Logus-De Hoop keuken”

Design keukens

Strak en modern, uniek en gedurfd, dat zijn de sterke eigenschappen van een design keuken. De toepassing van duurzame moderne materialen spelen een belangrijke rol in de totstandkoming van een design keuken.

Een lijnenspel van strakke, vaak greeploze, kastjes is wat de keuken de echte design-look geeft. Ook worden ze natuurlijk voorzien de meest technische snufjes.

Landelijke klassieke keuken

Wilt u een nostalgisch, warme keuken met veel charme? Dan is de landelijke keuken echt iets voor u! De hedendaagse landelijke keuken combineert die uitstraling van vroeger met het gemak van vandaag.

Een brede schouw en eventueel een vrijstaand fornuis zijn kenmerkend bij een landelijke keuken. Samen met een hardstenen blad en de bijbehorende kraan geeft het een opvallend en krachtig accent.

Bouwcenter Logus-De Hoop verkoopt tevens keukens van het eigen merk Sensum. Deze keukens kenmerken zich door de aantrekkelijke kwaliteit/prijsverhouding. 

Bekijk hier de folder met het aanbod Sensum keukens en de bijbehorende prijzen.

Moderne keuken

Eigentijdse topkwaliteit, dat is waar deze keukens voor staan. Met een strakke keuken volgen wij de trends van tegenwoordig. De keukens bevatten de nieuwste technische snufjes en beschikken over moderne apparatuur. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij realiseren graag, samen met u, uw droomkeuken!

Wat kunt u verwachten als u denkt aan een trendy keuken? Denk aan een greeploze keuken met een verzonken spoelbak, of een spoelbak met een kokendheet waterkraan. Bij sommige trendy keukens zit een sjiek kookeiland inbegrepen, of een apart eiland met een bar waar u met gezelschap aan kan aanschuiven, ingebouwde apparatuur die opgaat in het keukenmeubilair, deuren en laden die automatisch openen en sluiten en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Trends komen en gaan. Ieder jaar is een andere keukenstijl de trend. Sommige trends veranderen en anderen keren terug. Logus volgt de trends dan ook op de voet. We hebben verschillende stijlen in ons assortiment van trendy keukens zodat we u als klant voldoende keus kunnen bieden.

Het ontwerp van uw ideale keuken heeft u helemaal zelf in de hand. Wij bieden grenzeloze mogelijkheden om een keuken naar eigen smaak te creëren. Onze keukenadviseurs staan u hierbij graag bij.

Verkrijgbaar bij

De volgende keukenmerken ervaart u bij de Showrooms van Bouwcenter Logus-De Hoop