Jouw klassieke droombadkamer

Tijdloos en vol karakter, dat is de klassieke badkamer. Sfeervolle details zoals een bad op pootjes, gedecoreerde tegels en elegante kranen zijn kenmerkend voor de klassieke badkamer. Of je nu kiest voor een Engelse, Franse of nostalgische stijl wij adviseren je graag. Een klassieke badkamer kan een eenvoudige uitstraling hebben maar ook een hele chique uitstraling. De nieuwste trend zijn klassieke badkamers met moderne invloeden.

 

Sfeervolle nostalgie

Sfeer en nostalgie zijn de sleutelwoorden als je aan een klassieke badkamer denkt. Een volledig klassieke badkamer realiseer je door details van porselein, hout, graniet en natuursteen aan te brengen. Gecombineerd met een losstaand bad zorgen de details voor een nostalgische sfeer.

 

Mooie kleuren

Een klassieke badkamer kenmerkt zich ook door het kleurgebruik. Denk hierbij  aan bijvoorbeeld witte wandtegels. De meest voorkomende kleuren in een klassieke badkamer zijn crème- of pasteltinten.  Welke kleur het beste bij jouw badkamer past, bepaal je natuurlijk zelf.

 

 

Klassieke stijlmix

De materialen in een klassieke badkamer zijn stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit. Of het nu een granieten blad of een porseleinen wc is, de kwaliteit is overal in terug te vinden. Ook het toevoegen van klassieke kranen of een bad op pootjes draagt bij aan een geraffineerde klassieke stijlmix die deze badkamers kenmerkt.

 

 

Badkamermeubel

Een goed badkamermeubel ziet er mooi uit en biedt ruimte om al je spullen in op te bergen. Wat veel voorkomt in de klassieke badkamer is een badkamermeubel met deuren. Mocht een badkamermeubel te weinig ruimte hebben, dan is er altijd de optie om een dubbel badkamermeubel te installeren. Op deze manier kom je nooit ruimte te kort. 

 

Lichtinval

Door te spelen met het gebruik van licht creëer je nog meer sfeer in jouw klassieke badkamer. De functie van de verlichting staat altijd centraal bij het maken van je keuze. Tip: schaf alleen lampen aan die speciaal voor badkamers zijn gemaakt.

De volgende badkamermerken beleef je bij Logus keukens badkamers tegels