Jouw klassieke droomkeuken

Wordt jij ook blij bij het zien van granieten werkbladen, paneeldeurtjes, sierlijk gedraaide kranen en een brede schouw? Dan is de klassieke keuken de keuken voor jou. Het nostalgische karakter van deze keuken zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt. Door de authentieke uitstraling en warme sfeer voelt het gelijk vertrouwd aan.

 

Chique charme

De klassieke keuken zorgt voor een karakteristieke sfeer. De houten schouw, stenen spoelbak, groot fornuis en rijk gedecoreerde wandtegels geeft de keuken een tijdloze uitstraling. Je wordt ondergedompeld in pure elegantie en mede door de authentieke details die gelijk in het oog springen ontstaan in deze keukens een chique charme.

Natuurstenen werkblad

Een natuurstenen werkblad is onlosmakelijk verbonden met de klassieke keuken. Om het in keukentermen uit te drukken is dit is de kers op de taart. De uitvoeringen van een natuurstenen werkblad verschillen van marmer tot aan graniet. Welke uitvoering je ook kiest het maakt je keuken helemaal af.

Stijlvolle keukengrepen

De meest voorkomende handgrepen in de klassieke keuken zijn komgrepen, kraanknoppen of robuuste grepen van gesmeed ijzer. Door de handgrepen goed af te stemmen op de kleur van de keukenkasten ontstaat er een mooi geheel in jouw nieuwe keuken.

 

Sierlijke details

De klassieke keuken zit vol met sierlijke details. Denk aan prachtige fronten, glazen bovenkasten en uitgestald servies. Dit alles ondersteunt het authentieke karakter van de klassieke keuken. 

 

Ultramoderne keukenapparatuur

Je verwacht het misschien niet, maar de klassieke keuken is voorzien van alle moderne apparaten. Deze zijn vakkundig vermomd in een klassiek jasje. Denk hierbij aan een groot vrijstaand fornuis met inductiesysteem of een klassieke koelkast met een koel-vries combinatie.

De volgende keukenmerken beleef je bij de Logus keukens badkamers tegels