Jouw landelijke droombadkamer

Landelijke badkamers stralen sfeer uit, bevatten sierlijke details en voelen warm aan. Deze badkamerstijl maakt gebruik van natuurlijke kleuren en materialen. Hierdoor ontstaat er een gevoel van rust. Met deze badkamerstijl kun je alle kanten op. Denk bijvoorbeeld aan moderne elementen zoals een inloopdouche. Wat tegenwoordig ook veel voorkomt in een landelijke badkamer is een vrijstaand bad op pootjes wat vroeger alleen te vinden was in een klassieke badkamer.

 

Gezelligheid centraal

Wat voor uitstraling je landelijk badkamer krijgt hangt af van welke materialen en producten je wilt gebruiken. Wat veel voorkomt zijn houten meubels, ronde afwerkingen en sfeervolle accessoires. Deze zorgen ervoor dat gezelligheid centraal staat in de landelijke badkamer.

 

Mooi badkamermeubel

De landelijke badkamer is niet compleet zonder een mooi badkamermeubel. Wat momenteel dé trend is, zijn badkamermeubels met een open kolomkast waarin je badkameraccessoires kunt plaatsen. Hierdoor wordt de landelijke uitstraling van de badkamer versterkt.

 

Landelijke tegels

Naast een mooi badkamermeubel mogen bijpassende tegels natuurlijk niet ontbreken. In de landelijke badkamer dragen de juiste tegels bij aan het versterken van de landelijke sfeer. Tegels die veel voorkomen in de landelijke badkamer zijn tegels met pasteltinten of lichte betonlook tegels.

 

 

Nostalgisch karakter

Voor degene die de landelijke badkamer een nostalgisch karakter willen geven, adviseren wij gebruik te maken van details. Denk hierbij aan sierlijke handgrepen of mooie lampen die aan de muur hangen. Door subtiel deze details toe te voegen ontstaat een landelijke badkamer met een nostalgisch karakter.

Modern landelijk

De landelijke badkamer kan ook een moderne uitstraling krijgen. De robuuste materialen die vaak voorkomen in een moderne badkamer passen perfect bij een landelijk badkamerstijl. Denk hierbij aan hout, beton, natuursteen en composiet. 

De volgende badkamermerken beleef je bij Logus keukens badkamers tegels