Jouw landelijke droomkeuken

Puur, rustiek, warm en gezellig zijn de eerste woorden die te binnenschieten als je aan de landelijke keuken denkt. Deze keuken geeft je het gevoel alsof je op de buiten woont, zonder lawaai, buren of andere zaken die je kunnen storen. Voor degene die dol is op een sfeervolle woonkeuken is de landelijke keuken de juiste keuze. De geuren van verse appeltaart of een lekkere stoofschotel zullen je keuken kenmerken en het gevoel geven dat je eindelijk echt thuis komt.

 

Keukenkastjes van hout

Natuurlijke materialen zijn de basis van de landelijke keuken. Dit materiaal komt vooral terug in de deurtjes en zorgt voor een rustige natuurlijke uitstraling. Het hout wordt vaak bewerkt met een whitewash finish of een freesbewerking.

Werkblad van natuurlijk materiaal

De werkbladen van landelijke keukens kenmerken zich, net zoals de keukenkastjes, door de natuurlijke materialen die worden gebruikt. De meest voorkomende materialen zijn graniet en composiet. Deze werkbladen geven een unieke uitstraling aan je keuken.

 

Een groot vrijstaand fornuis

In de landelijke keuken heb je genoeg kookruimte om familie en vrienden te verrassen met culinaire hoogstandjes. Een vrijstaand fornuis of kookeiland kan natuurlijk niet ontbreken. Mede hierdoor kan je al je gasten voorzien van lekker eten.

 

 

Accessoires maken het af

Kookboeken en andere keukenaccessoires mogen natuurlijk niet ontbreken in jouw landelijke keuken. Ze versterken de landelijke sfeer. Denk hierbij aan hangend keukengerei, voorraadpotten en etagères.

 

Robuuste keukentafel

Lekker een glaasje wijn drinken in een landelijk keuken. Wie wil dit nu niet? Samen met je familie of vrienden bijkletsen onder het genot van een drankje in je nieuwe keuken. Iedereen zal zich thuis voelen in jouw nieuwe keuken. 

De volgende keukenmerken beleef je bij Logus-De Hoop keukens badkamers tegels