Moderne badkamer Jee-o

Jouw moderne droombadkamer

Moderne badkamers kenmerken zich door het weglaten van overbodige details. Bij het betreden van een moderne badkamer kom je in een wereld van helderheid en rust. Deze badkamer is een plek waar je heerlijk geniet van een welverdiend relaxmoment. Om dit te bereiken worden vaak minimalistische ontwerpen gekozen met wit sanitair. Andere elementen van een moderne badkamer zijn het gebruik van veel glas en strakke lijnen. Verder is het mogelijk om elementen van een klassieke of landelijke badkamer te laten terugkomen in deze badkamerstijl. Wij geven je graag advies over de verschillende mogelijkheden.

 

Moderne badkamer Jee-o

Optimaal in balans

In de moderne badkamer worden overbodige details weggelaten. Hierbij kun je denken aan een greeploos badkamermeubel of douchewanden zonder profiel. Alle functionele elementen van een moderne badkamer zijn vakkundig weggewerkt. Er ontstaat op deze manier een badkamer die optimaal in balans is. 

 

 

Gevoel van rust

Eenvoud en functionaliteit komen samen in de moderne badkamer. Alles is hierbij terug te herleiden naar minimalistische, strakke lijnen. Materialen die veel voorkomen in een moderne badkamer zijn natuursteen, glas, chroom en hoogglans. In combinatie met de juiste kleuren geven deze materialen een gevoel van rust.

 

Moderne badkamer Jee-o
Moderne badkamer Jee-o

Moderne tegels

De meest bepalende factor voor de uitstraling van de moderne badkamer zijn de tegels. Kies hierbij voor strakke wandtegels gecombineerd met decoratieve vloertegels. Door de wanden een neutrale look te geven en de vloer een opvallende look ontstaat er een mooi contrast in je badkamer.

 

 

Luxe centraal

De moderne badkamer heeft een luxe inrichting. Een inloopdouche of een groot bad komt vaak terug in deze badkamerstijl. Geen douchecabines, maar een scheidingswand bedekt met tegels. Ook zijn er scheidingswanden compleet van glas. Dit zijn echte eyecatchers voor iedere moderne badkamer.

Moderne badkamer Jee-o
Moderne badkamer Jee-o

Modern landelijk

De landelijke badkamer kenmerkt zich door de vele kleine details, maar kan ook zeker een moderne uitstraling hebben. De robuuste materialen die vaak voorkomen in de moderne badkamer passen perfect bij de landelijk badkamerstijl. Hierbij kun je denken aan hout, beton, natuursteen en composiet. 

De volgende badkamermerken beleef je bij Logus keukens badkamers en tegels