Onze vestigingen

Logus-De Hoop heeft elf vestigingen in Zuidwest-Nederland. In totaal zijn er elf bouwshops en vijf showrooms met een uitgebreid assortiment keukens, badkamers en tegels (locaties Terneuzen, Vlissingen Bergen op Zoom, Delft en Pijnacker). Daarnaast is Bouwcenter Koolschijn sinds 2019 onderdeel van Groep De Hoop. Koolschijn heeft een Bouwshop en Showroom in Delft met keukens, sanitair en tegels en een keukenshowroom in Pijnacker onder de naam NiVo Keuken.

Logus-De Hoop: uw betrouwbare partner voor al uw bouw- en verbouwplannen

Al meer dan 100 jaar verankerd in de bouw

Al meer dan 100 jaar is Logus-De Hoop als dochteronderneming van De Hoop Terneuzen verankerd in de bouw. Vandaag telt ons concern meer dan 45 bedrijven in 5 verschillende sectoren.

Bouwmaterialen met kwaliteit, optimale service, resultaatgerichte adviezen en oplossingen. Dat is waar Logus-De Hoop voor staat. Wij bieden kwaliteit door servicegericht te werk te gaan en ons te richten op duurzame relaties met onze klanten, medewerkers en partners.

Iedere dag slaan onze medewerkers de handen in elkaar om gemeenschappelijke doelen te halen en een steengoede service te geven. Met passie voor het vak, motivatie, drang naar innovatie en continuïteit slagen we erin om onze klanten te verrassen. Hierbij houden we onze visie, missie en kernwaarden in het achterhoofd. En dat doen we met volle overgave. Want werken in de bouwtoelevering is een roeping. Een baan bij ons voelt als een veilige thuishaven, waarbij er aandacht is voor het milieu en de omgeving waarin we gevestigd zijn. Maar waarbij er ook ruimte is voor persoonlijke en professionele groei.

Een betrouwbare partner waar u op kunt bouwen

Met het juiste advies willen we een betrouwbare partner zijn waarop u kunt bouwen. Zodat u de meest unieke bouwprojecten kunt realiseren. Daarnaast willen we als bouwleverancier ook een verhaal vertellen. Namelijk, dat we ons steentje bijdragen aan een leefbare wereld, door te ondernemen met een hart voor de maatschappij. En dat we bij elke activiteit rekening houden met het klimaat. Wellicht hebben we met die aanpak onze rijke geschiedenis te danken. Maar ook aan het feit dat we er rotsvast van overtuigd zijn dat we samen bergen kunnen verzetten en bruggen kunnen bouwen naar een milieuvriendelijke toekomst.

Een betrouwbare partner in de bouwtoelevering word je niet van vandaag op morgen. Dat lukt enkel als er een duidelijk doel voorop staat, waaraan elke medewerker enthousiast wil meewerken. Hierbij maakt elke schakel een belangrijk deel uit van de gehele keten. Want elke dag is het alle hens aan dek om dat gemeenschappelijke doel te realiseren. Met voldoende inzet, een nuchtere aanpak en innovatief ondernemerschap.

Daarom haalt Bouwcenter Logus-De Hoop enkel een team aan boord dat dezelfde visie en missie heeft en de vaste kernwaarden respecteert. Het resultaat? Een succesverhaal met een rijke geschiedenis dat vertaald wordt in talrijke, uitdagende bouwprojecten.

Missie

Een bouwmaterialenleverancier die meedenkt met uw complete bouwproject

Iedere fase van het bouwproject is belangrijk. Daarom bieden we, als bouwmaterialenleverancier een pakket van kwalitatieve hoogwaardige producten en diensten aan. Noem ons gerust een onderneming met een gezonde ambitie. Want we willen niet alleen kwalitatieve producten en diensten leveren, maar ook meedenken met ieder bouwproject.

Bouwstoffen voor onze missie

We hebben de ambitie om onze positie te versterken. Hoe we dat doen? Door een uitgebreid aanbod aan innovatieve bouw en afbouwmaterialen. Dagelijks proberen we om op een duurzame, toekomstgerichte manier te werken. Door de ontwikkeling van secundaire bouwmaterialen willen we een bijdrage leveren aan de circulaire economie.

Visie

Een bouwmaterialenleverancier met een steengoede visie

Continuïteit als zelfstandig familiebedrijf op heel lange termijn staat bij Groep De Hoop voorop. Dat vinden we heel belangrijk. En dat vertaalt zich naar onze activiteiten. Als leverancier van bouwmaterialen weten we maar al te goed hoe belangrijk continuïteit is om van elke dag een succes te maken. Elke schakel maakt deel uit van die keten. Hieraan levert elke medewerker een cruciale bijdrage. Want pas als er een oersterke samenhang is, kan je als bedrijf iets betekenen. Eigenlijk vormen onze medewerkers de fundering, waarop we kunnen bouwen. Hun capaciteiten en motivatie zijn het cement van onze realisaties. Zonder hen stonden we niet waar we nu staan. Die continuïteit garanderen we graag op verschillende vlakken. Daarom is de visie van ons concern gebaseerd op 5 bouwstenen.

Een bedrijfsvisie gebaseerd op 5 belangrijke bouwstenen

1. Duurzame ontwikkeling

Samen met ons moederbedrijf De Hoop Terneuzen streven we naar een duurzame ontwikkeling. Niet alleen vandaag, maar ook morgen. Dankzij een breed gamma aan producten enerzijds en tonnen kennis en ervaring anderzijds is dat geen enkel probleem.

2. Ondernemen met een hart voor de maatschappij

Wij willen we niet zomaar ondernemen. We willen duurzaam ondernemen. Daarom dragen we de maatschappij een warm hart toe. Zo houden we rekening met het effect van onze activiteiten op het milieu. Hierbij willen we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden. Lukt dat niet helemaal? Dan proberen we om het zo goed mogelijk te compenseren.

3. Innovatieve productoplossingen

Als bouwmaterialenleverancier zijn we iedere dag op zoek naar de meest duurzame, innovatieve productoplossingen. Op die manier leveren we een bijdrage aan de circulaire economie.

4. Een plek waar iedereen zich thuis voelt

Elke medewerker moet zich goed voelen binnen het bedrijf. Pas als je je goed voelt, geef je het beste van jezelf. En dat merken onze klanten. Logus-De Hoop moet aanvoelen als een tweede thuis: een plek waar je graag vertoeft en waar je geniet van je eigen resultaten. Kortom, werken bij Groep De Hoop geeft voldoening.

5. Langetermijnrelaties met een stevige basis

Tenslotte streven we naar een samenwerking op lange termijn. Niet alleen met onze klanten en leveranciers, maar met al onze stakeholders. Doordat we meer dan 100 jaar ervaring hebben, weten we als geen ander hoe belangrijk relaties zijn. Het geheim van deze duurzame relaties? Een stevige combinatie van onderling vertrouwen, advies op maat, uitgebreide informatie en ondersteuning.

Al deze bovenstaande waarden maken deel uit van de visie van ons bedrijf. Een visie waar we met z’n allen best trots op zijn.

Samen streven naar duurzaamheid. Daar draait het om