Keukens

Keukens
Nieuwbouw of renovatie? Onderdelen vervangen of een nieuwe keuken? Voor elke situatie hebben wij dé keukenoplossing.

Badkamers

Badkamers
Een nieuwe badkamer kies je niet elke dag. Ga daarom voor jouw droombadkamer. Wij helpen je daarin graag mee de juiste beslissingen te maken.

Tegels

Tegels
Op zoek naar tegels voor de badkamer, de keuken, woonkamer of tuin? In onze showrooms vindt je de tegels die bij jouw smaak passen.

Nieuws & acties

De mooiste keukens, badkamers én tegels ervaar je bij Logus-De Hoop...

Laat je inspireren en adviseren in een van onze showrooms. Onze adviseur vertaalt uw wensen en ideeën naar een uniek ontwerp. Vervolgens stelt u uw droomkeuken of badkamer samen. Daarna maken we afspraken over levering en eventuele montage

De showrooms bevatten inspirerende keuken- en badkamer opstellingen van topmerken. Ook laten wij een uitgebreid assortiment van onze tegels zien.

U kiest de stijl die bij u past. En wij helpen u daar graag bij.

Wij realiseren droomkeukens...

Strak, modern, landelijk of warm.  In onze showrooms staan diverse keukens gepresenteerd om u een beeld te geven van wat er mogelijk is.

Of uw voorkeur gaat naar klassieke of een design keuken, onze ervaren medewerkers gaan samen met u op zoek naar de perfecte keuken. Wilt u al vooraf uw keuken vormgeven? Ga dan naar de KeukenCreator.

Uw badkamer; onze passie!

Een nieuwe badkamer koop je niet elke dag. Daarom zijn wij er om je hier van idee tot en met montage bij te ondersteunen. In onze showrooms kunt u zich laten inspireren; gaat u voor een losstaand bad, inloopdouche of beiden? Graag denken wij met u mee over de indeling en mogelijkheden.

In de showrooms van Logus-De Hoop staan complete badkamers maar ook de nieuwste trends op het gebied van sanitair. Wilt u uw badkamer restylen aan de hand van nieuwe wand-& vloertegels? Ook dat is mogelijk!

Wees van harte welkom in onze showroom, Logus helpt u van A tot en met Z voor het realiseren van uw droomhuis!

Specialist in Tegels; laat u inspireren!

Vloeren en wanden perfect afwerken? Kom kiezen uit ons brede assortiment van tegels. Logus-De Hoop heeft een uitgebreid assortiment wand-& vloertegelssierbestrating en keramium. Hierin nemen keramische tegels een bijzondere plaats in. Ze bieden een ongekende rijkdom in kleuren, afmetingen en vormen. Bovendien zijn keramische tegels sterk en erg praktisch in het gebruik.

Een tegel naar wens maakt uw huis af. Of het nu gaat om de juiste gevelstenen, badkamer-en keukentegels of bestrating voor uw tuin; Logus-De Hoop heeft het in huis tegen aantrekkelijke prijzen. Zo hebben wij diverse Tegel Deals, gratis bezorging én bieden wij garantie op uw aankoop. Ga dus vandaag nog naar uw Bouwcenter Logus-De hoop!

Voor ieder wat wils...

Compleet
Nieuwbouw of renovatie? Particulier of zakelijk? Logus is uw partner op het gebied van Bouwmaterialen, Keukens, Badkamers en Tegels!

Afspraken
Over levering en montage maken we duidelijke afspraken. Bij uw keuken horen degelijke garantievoorwaarden. Last but not least is er onze service. We zorgen dat u jarenlang geniet van uw keuken!

Heeft u een keuken besteld?
Volg uw bestelling met Track & Trace.

Verkrijgbaar bij