De mooiste tegels vind je bij Logus-De Hoop...

Welkom

Vloeren en wanden perfect afwerken? Kom kiezen uit ons brede assortiment van tegels. Logus heeft een uitgebreid assortiment wand-& vloertegels, sierbestrating en keramium. Hierin nemen keramische tegels een bijzondere plaats in. Ze bieden een ongekende rijkdom in kleuren, afmetingen en vormen. Bovendien zijn keramische tegels sterk en erg praktisch in het gebruik.

Natuurlijk product

Keramische producten worden vervaardigd van natuurlijke materialen. Het zijn vertrouwde elementen in de woonomgeving.

Denk alleen al aan servies, sanitair, stenen en dakpannen. Keramische tegels passen daar perfect bij. Ze worden gemaakt van een mengsel van klei, zand en andere natuurlijke ingrediënten.

Decoratieve opties

Op zoek naar tegels voor de badkamer, de keuken, woonkamer of tuin? In onze showrooms vindt u vast de tegels die bij uw smaak passen. U zult versteld staan van de variatie in kleuren en decorelementen.

Advies

Onze experts voorzien u altijd van op maat gemaakt advies. Daarbij gaan wij verder dan advies alleen. Van bestelling en levering tot en met het zetten van de tegels: we verzorgen het graag compleet voor u. Uiteraard krijgt u ook garantie. Bovendien bieden we een goede nazorg zodat u jarenlang plezier en gemak van uw tegels hebt. 

De voordelen van Logus-De Hoop

Altijd een goede Tegel Deal
 Deskundig advies
 Nieuwste trends op het gebied van tegels
 Professionele materialen en Topmerken
 Exclusieve Tegelshowroom in Zwijndrecht
Voorraadartikelen vòòr 15:00 uur besteld = de volgende werkdag in huis
 Ruime openingstijden

Verkrijgbaar bij

Wij werken uitsluitend met topmerken