Aannemer

Aannemer
Of je nu alleen werkt of honderd man in dienst heeft, Logus-De Hoop is het ideale aankoopadres voor de aannemer.

Architect

Architect
Logus-De Hoop is een bron van inspiratie én informatie voor de architect. Kom ideeën opdoen in één van onze showrooms of bezoek een Keramium.

Grond- weg en waterbouw

Grond- weg en waterbouw
Logus-De Hoop is gespecialiseerd op het gebied van grond- weg en waterbouw. Wij leveren alles wat je nodig hebt voor je standaard klus of maatwerkproject.

Hovenier

Hovenier
De hovenier kan bij ons terecht voor alle materialen voor de aanleg en het onderhoud van tuinen en andere groenvoorzieningen. 

Klusbedrijf

Klusbedrijf
Bent je gespecialiseerd in timmerwerk of metselwerk? Of heb je juist een allround klusbedrijf? Wij hebben alles voor de perfecte afwerking

Stukadoor

Stukadoor
Van gips tot spackmes, we hebben alles in huis wat de stukadoor nodig heeft voor een knap stukje stucwerk.

Tegelzetter

Tegelzetter
Logus-De Hoop heeft alle materialen én kennis in huis voor de professionele tegelzetter. 

Zakelijke klant worden

Wil je klant worden bij Logus-De Hoop? Kom langs bij een vestiging bij je in de buurt. Neem je identiteitsbewijs mee en een inschrijving van de Kamer van Koophandel. Na toetsing wordt je bij ons ingeschreven als klant, zodat je kunt profiteren van alle voordelen die we onze zakelijke klanten te bieden hebben.

  • Je profiteert van aantrekkelijke kortingen en wij bieden je zekerheid door vaste, vooraf afgesproken prijzen.
  • Onze specialisten adviseren je graag over de producten en toepassingsmogelijkheden.
  • Voorraadartikelen die je voor 15.00 uur bestelt, kunnen we de volgende werkdag leveren. Hiervoor beschikken we over diverse vervoersmiddelen, waardoor we uw materialen op de juiste manier en op vrijwel elke gewenste locatie kunnen leveren.
  • Indien gewenst kunt je ons drive-in magazijn binnenrijden en zelf de materialen uitkiezen en inladen.
  • Direct bestellen via uw eigen zakelijke online omgeving Mijn Logus.nl.
  • Wij beschikken over calculatieafdelingen die offertes kunnen maken op basis van je aanvraag.

Wil je zakelijke klant worden, maar ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Vul dan ons aanmeldformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Meld u aan

Wilt u klant worden? Kom langs bij een vestiging bij u in de buurt. Neem uw identiteitsbewijs mee en een inschrijving van de Kamer van Koophandel. Na toetsing wordt u bij ons ingeschreven als klant, zodat u kunt profiteren van alle voordelen die we onze zakelijke klanten te bieden hebben.

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Vul dan ons aanmeldformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Samen bouwen we de toekomst

Logus Bouwcenter

Wij werken uitsluitend met topmerken