Betonwaren

In, aan en rond het huis zijn betonproducten tegenwoordig onmisbaar. Daarom hebben wij een breed assortiment. De belangrijkste producten stellen we hier aan u voor.

Lateien
Een latei is een draagbalk die de belasting van een bovenliggende constructie opvangt, bijvoorbeeld bij muuropeningen en uitkragingen in binnen- en/of buitenmuren. In diverse uitvoeringen bieden wij lateien met praktische voordelen:
• Snel en eenvoudig te verwerken
• Geen koudebrug
• Ideaal te lijmen
• Standaard leverbaar in vele doorsneden
• Op (lengte)maat gemaakt

Van kelder tot balkon
Beton is hét materiaal voor constructies die oersolide moeten zijn, zoals kelders, trappen (trapdelen) en balkons. Het aanbod is bijzonder breed. Neem bijvoorbeeld de trappen: recht, met of zonder bordes, wel/niet draaiend. U kiest het product dat bij uw smaak en woonsituatie past. Voor tuin en bestrating
Betonnen tegels in het groen? Je ziet ze steeds meer, want er zijn mooie combinaties mogelijk. Betonbanden (opsluitbanden) houden de bestrating stevig in positie.

Mooi en verantwoord
Kwaliteit naar ieders smaak: dat typeert het assortiment. Onze betonproducten voldoen aan alle geldende eisen en normen. Let ook op de certificeringen (BENOR, KOMO en CE-markering): uw garantie voor kwaliteit.

De voordelen van Logus-De Hoop

Deskundig advies
Professionele materialen
Meer dan 10.000 artikelen uit voorraad leverbaar
Breedste bouwmaterialen assortiment van de regio
Voorraadartikelen vòòr 15:00 uur besteld = de volgende werkdag in huis
Ruime openingstijden

Wij werken uitsluitend met topmerken