Welkom bij Bouwcenter Logus-De Hoop Delft

Bouwcenter Logus-De Hoop: de professionele bouwshop in Delft

Bij Bouwcenter Logus-De Hoop Delft vindt u een grote bouwshop waar u alles kunt vinden op het gebied van professionele bouw- en afbouwmaterialen en gereedschap. De bouwshop in Delft heeft een ruim en overzichtelijk drive-in magazijn, waardoor u gemakkelijk en snel uw producten kunt inladen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor bouwmaterialen om uw klus tot een succes te maken!

 

Hoogwaardige producten in onze bouwshop

Onze bouwshop is een ware snoepwinkel voor bouwprofessionals. We hebben een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten van gerenommeerde merken. Van funderingsbekisting, betonvloeren, isolatiemateriaal, ijzerwaren, gevelbekleding, dakpannen en sierbestrating tot deuren, elektra, verf, bevestigingsmateriaal, professioneel gereedschap en werkkleding.

Ook hebben we tientallen producten van ons eigen Bouwcenter-merk. Producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Heeft u specifieke vragen of wensen? Onze bouwexperts staan graag voor u klaar met vakkundig advies. Aarzelt u niet ons te benaderen. Alleen met de juiste producten en voorbereiding slaagt u erin om een fraaie en duurzame bouw weg te zetten!

Inspiratie in onze gevelbekledingshowroom bij Logus-De Hoop Delft

Op de eerste etage van Logus-De Hoop Delft bevindt zich een prachtige showroom voor gevelbekleding en dakpannen. Hier kunt u inspiratie opdoen en verschillende opties bekijken. Wij hebben een breed assortiment aan gevelbekledingsmaterialen en dakpannen, variërend van traditioneel tot modern design. Onze showroom is speciaal ontworpen om u te helpen de perfecte gevelbekleding voor uw project te kiezen.

Deskundig advies en persoonlijke begeleiding

Bij Bouwcenter Logus-De Hoop Delft hechten we veel waarde aan service en klanttevredenheid. Onze professionals staan klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes. We luisteren naar uw wensen en helpen u bij het vinden van de juiste oplossingen voor uw bouwproject.

Flexibiliteit en gemak bij Logus-De Hoop Delft

Naast ons ruime assortiment en deskundig advies streven we naar gemak en flexibiliteit voor onze klanten. Onze bouwshop in Delft is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.00 uur tot 12.00 uur. Zo kunt u voor of na uw klus ook bij ons terecht.

 

Alles onder één dak

Bij Bouwcenter Logus-De Hoop Delft streven we ernaar om uw bouwervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Onze grote bouwshop, drive-in magazijn en mooie showroom met gevelbekleding en dakpannen bieden alles wat u nodig heeft onder één dak. We nodigen u uit om een bezoek te brengen aan onze bouwshop, waar ons team klaarstaat om u te verwelkomen en u te helpen bij al uw vragen en materiaalkeuze.

Kom langs in onze bouwshop

Bij Bouwcenter Logus-De Hoop Delft zijn we er voor de professionele bouwer. Voor de (middel)grote en kleine aannemer, voor het klusbedrijf en voor de zzp’er. Wij zijn er voor de bouwende specialist. Voor de tegelzetter, de hovenier, de stukadoor, de installateur, de stratenmaker, de metselaar en de loodgieter. Vakmensen zoals u, die kunnen doen waar ze goed in zijn. Daar zorgen wij voor!

Nieuws & actie

Producten

Waarom Logus-De Hoop?

Al meer dan 100 jaar ervaring
Breed gamma aan kwaliteitsproducten in onze bouwshops en drive-in magazijnen
Tonnen kennis, advies op maat en logistieke diensten passend bij ieder project
Betrokken in én bij de regio
11 bouwshops en 5 actuele showrooms in Zuidwest-Nederland voor particulieren en zakelijke klanten

Vacatures Logus-De Hoop Delft

Openingstijden

Openingstijden:

Klik hier voor onze openingstijden

Contact

Bouwcenter Logus-De Hoop Delft

Cyclotronweg 3
2629 HN Delft 
T:  015 251 7171
E.: infodelft@logusdehoop.nl

Koolschijn showroom

Rotterdamseweg 352
2628 AT Delft
T:  015 251 7171
E.: info@koolschijn.nl
W: www.koolschijn.nl

Nivo Keukens

Boezemweg 1
2641 KG Pijnacker
T:  015 369 8688
E.: info@nivokeuken.nl
W: https://www.nivokeuken.nl/

 

Adres & route