Wanden

Overal ruimte
Voor de indeling of herindeling van ruimten. Voor renovatie of nieuwbouw. Of het nu gaat om een kantoor- of bedrijfsruimte, een ziekenhuis, een overheidsinstelling, een woonkamer of een slaapkamer. Overal waar ruimten moeten worden gecreëerd zijn de wandoplossingen van LOGUS Afbouw op zijn plaats.

Showroom Vlissingen
In de showroom van LOGUS Vlissingen kunt u een keuze maken uit ons ruime assortiment wanden. Of u nu zoekt naar de niet-dragende en lichte Gyproc Metal Stud scheidings- en voorzetwanden, de economische, praktische en esthetische Askon systeemwanden of de flexibele vouw- en paneelwanden van Novafold… voor iedere ruimtescheiding hebben wij een oplossing.

Binnen 3 dagen een complete badkamer renoveren? Nu verkrijgbaar bij Logus: Fibo Trespo wandpanelen hét slimme alternatief op wandtegels. Fibo Trespo wandpanelen zijn opgebouwd uit een berken multiplex met een waterdichte HPL toplaag en backing. In deze toplaag is een fraai tegelmotief gefreesd, niet van echt te onderscheiden. Bovendien zijn de panelen voorzien van een handige klikverbinding, waardoor ze snel en eenvoudig naadloos bevestigd kunnen worden. Er zijn diverse decoren beschikbaar. http://www.fibo-trespo.nl/

De voordelen van Logus-De Hoop

Deskundig advies
Professionele materialen
Meer dan 10.000 artikelen uit voorraad leverbaar
Breedste bouwmaterialen assortiment van de regio
Voorraadartikelen vòòr 15:00 uur besteld = de volgende werkdag in huis
 Ruime openingstijden