Vloeren en funderingsbekistingen

Alleen op een solide basis kan je bouwen. Bij ons vindt u daarom uitsluitend vloeren en funderingsbekistingen van topkwaliteit. Hier presenteren we de meest gangbare systemen van topfavoriet De Hoop Pekso.

Breedplaatvloer
Prefab vloer van traditioneel gewapend beton. De platen hebben vellingkanten voor een optimale aansluiting. Dit flexibele systeem is onder meer te combineren met mechanische ventilatie, verwarming, elektra en kernactivering. Desgewenst zullen wij de bovenwapening berekenen, tekenen en leveren.

Combinatievloer
Vloer op maat voor de begane grond in woning- en utiliteitsbouw. De betonnen liggers en vulelementen worden in de gewenste afmetingen geleverd.

Kanaalplaatvloer
Vrijdragend vloersysteem in zowel geïsoleerde als ongeïsoleerde uitvoering.

Ribcassettevloer
Vrijdragende systeemvloer die bestaat uit geprefabriceerde vloerelementen met twee of vier voorspanribben. Ideaal als begane grond boven kruipruimten.

Holle wanden
Deze traditioneel gewapende wanden bestaan uit twee betonschillen die met tralieliggers zijn verbonden. Zeer geschikt voor onderkelderde gebouwen, zoals woningen en
appartementsgebouwen met parkeergarages.

Spanbeton
Geprefabriceerde kanaalplaatvloeren vormen de meest moderne oplossing voor grote overspanningen. Ze zijn geschikt voor verdiepings- en dakvloeren en in geïsoleerde uitvoering voor grondvloeren.

Funderingsbekistingen
In moderne funderingsbekistingen bieden wij een ruime keuze. Met deze betrouwbare bekistingen bespaart u veel tijd op de bouwplaats.

De voordelen van Logus-De Hoop

Deskundig advies
Professionele materialen
Meer dan 10.000 artikelen uit voorraad leverbaar
Breedste bouwmaterialen assortiment van de regio
Voorraadartikelen vòòr 15:00 uur besteld = de volgende werkdag in huis
 Ruime openingstijden

Wij werken uitsluitend met topmerken