Welkom bij Bouwcenter Logus-De Hoop Breda

Bouwcenter Logus-De Hoop: de professionele bouwshop in Breda

Bouwcenter Logus-De Hoop is dé bouwshop in regio Breda voor de professional en professionele klusser. In de bouw wilt u natuurlijk zo efficiënt mogelijk werken, met alle juiste materialen en gereedschappen. Onze bouwshop biedt alles wat u nodig heeft op het gebied van professionele bouw- en afbouwmaterialen en gereedschap om uw klus vakkundig uit te kunnen voeren.

 

Historie van bouwshop Logus-De Hoop Breda

Al vijf generaties lang is de locatie in Breda het adres voor vakmanschap en kwaliteitsproducten in de bouwwereld. Voorheen al bekend als Verlegh Bouwmaterialen. Sinds vorig jaar hebben wij onze krachten gebundeld en is de bouwshop een Logus-De Hoop vestiging geworden. Zo kunnen wij u nog beter van dienst zijn!

Logus-De Hoop locatie Breda is voorzien van een drive-in magazijn waardoor u met uw auto of bus het magazijn in kunt rijden om de bouwmaterialen die u nodig heeft snel en makkelijk in kunt laden. Hiermee bespaart u tijd en kunt u direct weer door naar de volgende klus.

Heeft u specifieke vragen of wensen?

Logus-De Hoop is dé bouwmaterialen specialist in de regio Breda. Al vijf generaties lang is Logus-De Hoop voor de bouwwereld in de regio Breda het adres voor vakmanschap en kwaliteitsproducten. In ruim 150 jaar zijn op vele terreinen de grenzen verlegd.

Heeft u specifieke vragen of wensen? Onze bouwexperts staan graag voor u klaar met vakkundig advies. Aarzelt u niet ons te benaderen. Alleen met de juiste producten en voorbereiding slaagt u erin om een fraaie en duurzame bouw weg te zetten!

Assortiment bij Bouwcenter Logus De Hoop Breda

Bij ons vind u een zeer ruim assortiment bouw- en afbouwmaterialen en gereedschap. Of u nu op zoek bent naar een funderingsbekisting, betonvloeren, isolatiemateriaal, ijzerwaren, gevelstenen, sierbestrating, deuren, elektra, verf, professioneel gereedschap of werkkleding. Wij hebben het allemaal in huis.

Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit hoogwaardige producten van gerenommeerde merken. Ook bieden wij verschillende producten aan van ons eigen bouwcenter merk met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

 

Gevelbekleding en dakpannen bij Logus-De Hoop Breda

Als u op zoek bent naar hoogwaardige gevelbekleding of dakpannen voor uw bouwproject, bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Logus-De Hoop Breda zijn we gespecialiseerd in gevelbekleding en dakpannen. We hebben een ruim assortiment aan hoogwaardige materialen voor uw gevel en dak, van verschillende merken en in diverse stijlen. Of u nu op zoek bent naar een klassieke of juist een moderne uitstraling, wij hebben de juiste materialen in huis.

 

Gunstige openingstijden bij Logus-De Hoop Breda

Wij begrijpen dat u als professional soms drukke dagen hebt, daarom hanteren wij gunstige openingstijden zodat u  ’s morgens voor uw klus de juiste bouwmaterialen of gereedschappen kunt halen. Onze bouwshop in Breda is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.00 uur tot 12.00 uur.

 

Professioneel advies bij Logus-De Hoop Breda

In ons bouwcenter voorzien wij u graag van professioneel advies op maat. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk experts op het gebied van bouw- en afbouwmaterialen en kunnen u daarom uitstekend adviseren over de beste materialen en technieken voor uw project. Of u nu een kleine of grote klus heeft, wij staan voor u klaar en denken graag met u mee.

 

Kom langs bij Bouwcenter Logus-De Hoop Breda

Bij Bouwcenter Logus-De Hoop in Breda staan we klaar voor de professionele bouwer, de (middel)grote en kleine aannemer, klusbedrijven en zzp’ers. Ook zijn wij er voor de specialisten: de tegelzetter, hovenier, stukadoor, installateur, stratenmaker, metselaar en loodgieter. Vakmensen zoals u, die kunnen doen waar ze goed in zijn. Daar zorgen wij voor!

Bent u benieuwd naar ons assortiment of heeft u behoefte aan professioneel advies op maat? Kom dan langs bij onze bouwshop in Breda. Onze bouwexperts staan voor u klaar en helpen u graag verder.

 

Nieuws & acties

Waarom Logus-De Hoop?

Al meer dan 100 jaar ervaring
Breed gamma aan kwaliteitsproducten in onze bouwshops en drive-in magazijnen
Tonnen kennis, advies op maat en logistieke diensten passend bij ieder project
Betrokken in én bij de regio
11 bouwshops en 5 actuele showrooms in Zuidwest-Nederland voor particulieren en zakelijke klanten

Vacatures Logus-De Hoop Breda

Contact

Openingstijden

Openingstijden:

Klik hier voor onze openingstijden

Adres & route