Kalkzandsteen

Kalkzandsteen is een natuurproduct dat al eeuwenlang wordt gebruikt. Het is een logische keus voor bouwers met kennis van zaken. Kalkzandsteen heeft namelijk een unieke combinatie van kwaliteiten. Het materiaal heeft een uitstekende draagkracht, isoleert goed en is geluidswerend.

Het is bovendien maatvast en staat borg voor een fraaie uitstraling. Met de moderne productietechnieken is kalkzandsteen nog veelzijdiger geworden. Dat ziet u terug in ons brede assortiment.

Voor de bouwer van nu
Aan de slag met metselstenen? Als u een binnenmuur wilt maken, is kalkzandsteen een uitstekende keus. De stenen zijn eenvoudig te metselen, maar ook te lijmen. U kunt ook kiezen voor grotere muurelementen. Deze zijn snel te verwerken, waardoor u veel tijd bespaart. Voor het lijmen en metselen van kalkzandsteen hebben we uiteraard de juiste producten.

Vellingblokken
Vellingblokken van kalkzandsteen worden gebruikt voor het lijmen van schoonwerkwanden. Ze zijn geschikt voor zowel dragende als niet-dragende muren. Ze worden veel toegepast bij de bouw van woningen en bedrijfsgebouwen. Hét grote voordeel is dat vellingblokken veel sneller te verwerken zijn dan traditionele stenen. Met vellingblokken bespaart u dus nog meer kostbare bouwtijd!

De voordelen van Logus-De Hoop

Deskundig advies
Professionele materialen
Meer dan 10.000 artikelen uit voorraad leverbaar
Breedste bouwmaterialen assortiment van de regio
Voorraadartikelen vòòr 15:00 uur besteld = de volgende werkdag in huis
 Ruime openingstijden

Wij werken uitsluitend met topmerken