Welkom bij Bouwcenter Logus-De Hoop Rotterdam-Zuid

Bouwcenter Logus-De Hoop: de bouwshop in Rotterdam-Zuid

In de bouw wilt u natuurlijk zo efficiënt mogelijk werken. Tijd is geld en daarom wilt u snel en gemakkelijk aan de slag kunnen met de juiste materialen en gereedschappen. Bij Bouwcenter Logus-De Hoop in Rotterdam-Zuid bent u aan het juiste adres. Onze bouwshop biedt alles wat u nodig heeft op het gebied van professionele bouw- en afbouwmaterialen en gereedschap om uw klus tot een succes te maken.

 

Ruim assortiment gereedschap en bouw- en afbouwmaterialen

Of u nu bezig bent met nieuwbouw, verbouw of renovatie, bij Bouwcenter Logus-De Hoop in Rotterdam-Zuid vindt u alles wat u nodig heeft. Wij hebben een ruim assortiment bouw- en afbouwmaterialen. Van funderingsbekisting, betonvloeren, isolatiemateriaal, ijzerwaren, gevelstenen en sierbestrating tot deuren, elektra, verf, bevestigingsmateriaal, professioneel gereedschap en werkkleding.  

Ook hebben wij tientallen producten van ons eigen Bouwcenter-merk. Producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Heeft u specifieke vragen of wensen?

Onze bouwexperts staan graag voor u klaar met vakkundig advies. Aarzel niet ons te benaderen. Alleen met de juiste producten en voorbereiding slaagt u erin om een fraaie en duurzame bouw weg te zetten!

 

Drive-in magazijn voor snel inladen van de bouwmaterialen

Bij Logus-De Hoop Rotterdam-Zuid beschikken we over een drive-in magazijn. Dat betekent dat u met uw auto of bus het magazijn in kunt rijden om de bouwmaterialen die u nodig heeft snel en makkelijk in te laden. Hiermee bespaart u tijd bij het inladen en kunt u direct door naar uw klus. Ons magazijn is overzichtelijk ingedeeld, zodat u snel vindt wat u zoekt.

 

Ruime openingstijden bij Logus-De Hoop Rotterdam-Zuid

De bouwplaats is vaak al vroeg open en daarom is het van belang dat u op tijd terecht kunt bij een bouwshop voor alle benodigde materialen. Daarom is Logus-De Hoop in Rotterdam-Zuid elke maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 17:00 geopend. Zo kunt u op tijd bij ons terecht om uw bouwmaterialen op te halen voordat u begint aan uw klus.

 

Voordelen bouwshop Logus-De Hoop Rotterdam-Zuid

Bouwcenter Logus-De Hoop in Rotterdam-Zuid biedt tal van voordelen voor bouwprofessionals. Naast de mogelijkheid om alle benodigde bouw- en afbouwmaterialen en gereedschap onder één dak te vinden, zijn er ook verschillende andere voordelen:

  • Op rekening kopen, waardoor u financiële flexibiliteit hebt.
  • Deskundig advies, mocht u vragen hebben dan staan onze medewerkers altijd klaar met het juiste advies.

 

Kom langs in onze bouwshop

Bij bouwcenter Logus De Hoop in Rotterdam-Zuid zijn wij er voor de professionele bouwer. Voor de (middel)grote en kleine aannemer, voor het klusbedrijf en voor de zzp’er. Wij zijn er voor de bouwende specialist. Voor de tegelzetter, de hovenier, de stukadoor, de installateur, de stratenmaker, de metselaar en de loodgieter. Vakmensen die kunnen doen waar ze goed in zijn. Daar zorgen wij voor!

Onze openingstijden zijn aangepast op de wensen van onze klanten, zodat u uw materialen op elk gewenst moment kunt afhalen. Kom gerust eens langs en ontdek de voordelen!

Nieuws & acties

Producten

Waarom Logus?

Al meer dan 100 jaar ervaring
Breed gamma aan kwaliteitsproducten in onze bouwshops en drive-in magazijnen
Tonnen kennis, advies op maat en logistieke diensten passend bij ieder project
Betrokken in én bij de regio
11 bouwshops en 5 actuele showrooms in Zuidwest-Nederland voor particulieren en zakelijke klanten

 

Vacatures Logus-De Hoop Rotterdam-Zuid

Contact

Bouwcenter Logus-De Hoop Rotterdam-Zuid

Bijlstraat 5, 3087 AA Rotterdam
T 0104285130
inforotterdamzuid@logusdehoop.nl

Openingstijden

Openingstijden:

Klik hier voor onze openingstijden

Adres & route