Bouwmetaal en ijzerwaren

Metaal geeft extra kracht aan constructies en gebouwdelen. Voor alle gangbare toepassingen hebben wij de juiste producten. Hieronder geven wij u een indruk van de mogelijkheden. Wilt u meer weten? Voor informatie en advies bent u altijd welkom!

Zwaluwstaarten
De originele gewalste, zelfdragende wapeningsplaten in zwaluwstaartvorm. Ze worden met name gebruikt voor de bekisting en wapening van dunne, lichte betonvloeren. Ze zijn geschikt voor houten, stalen en andere draagconstructies.

Metselwerkwapening
Prefab wapening is een degelijk, praktisch systeem voor metselwerk. Het wordt toegepast in binnenmuren, buitenmuren en bij lijmblokken.
Informeer ook naar het aanbod in bouwstaalmatten en betonijzer.

Lateien
Stalen lateien worden met name toegepast als zelfdragende constructie boven (raam)openingen. Stalen lateien bevorderen het aanzicht van de gevel. U kunt ze vergelijken met betonnen lateien: zie betonwaren.

Deurbeslag en hang- en sluitwerk
Hebt u ons assortiment deuren al gezien? Wij hebben ook de materialen die elke deur helemaal áf maken. Zoals hoogwaardig hang- en sluitwerk voor deuren (én ramen), met onder meer sluitkommen, cilinders en scharnieren. Plus beslag voor binnen- en buitendeuren. Van fraai sierbeslag voor binnen tot veiligheidsbeslag voor buiten.

De voordelen van Logus-De Hoop

Deskundig advies
Professionele materialen
Meer dan 10.000 artikelen uit voorraad leverbaar
Breedste bouwmaterialen assortiment van de regio
Voorraadartikelen vòòr 15:00 uur besteld = de volgende werkdag in huis
 Ruime openingstijden

Wij werken uitsluitend met topmerken