Bindmiddelen

Zonder bindmiddelen komt geen enkel project van de grond. Bindmiddelen zijn dan ook onmisbaar in de bouw. Uiteraard kiest u uw producten met zorg uit. Niet voor niets is ons assortiment afgestemd op de behoefte van de professional. Het bevat uitsluitend producten van gerenommeerde merken, zoals ENCI, CBR, Knauf, Wittekind, Megamix, Remix en Sakrete.

Zelf mengen
We hebben een breed assortiment van de bekendste bindmiddelen kalk, gips en natuurlijk cement.  Voor cement leveren wij merkproducten voor alle toepassingen, zoals metselwerk, voegwerk, betonmortel en cementdekvloeren.

Kant-en-klare producten
De kant-en-klare producten die wij aanbieden, voldoen aan alle professionele eisen. Ze staan borg voor verwerkingsgemak en tijdbesparing. Voor elke toepassing zijn producten met de juiste eigenschappen beschikbaar. Moet de mortel snel uitharden of juist langzaam? Is een hoge druksterkte gewenst of kiest u voor een ecologische metselmortel? Wat ook uw eisen zijn, wij hebben het passende product.
Voor kleine en grote projecten kunt u bij ons terecht. Een zakje van 25 kg, een bigbag van 1 m3 of een silolevering: wij zorgen ervoor!

De voordelen van Logus-De Hoop

  • Al meer dan 100 jaar ervaring
  • Breed gamma aan kwaliteitsproducten in onze bouwshops en drive-in magazijnen
  • Tonnen kennis, advies op maat en logistieke diensten passend bij ieder project
  • Betrokken in én bij de regio
  • 11 bouwshops en 5 actuele showrooms in Zuidwest-Nederland voor particulieren en zakelijke klanten

Wij werken uitsluitend met topmerken