Bindmiddelen

Zonder cement komt geen enkel project van de grond. Bindmiddelen zijn dan ook onmisbaar in de bouw. Uiteraard kiest de vakman zijn producten met zorg uit. Niet voor niets is ons assortiment afgestemd op de behoeften van de professional. Het bevat uitsluitend producten van gerenommeerde merken, zoals ENCI, CBR, Knauf, Wittekind, Megamix, Remix en Sakrete.

Zelf mengen
Voor bindmiddelen die op de bouwplaats worden vervaardigd, hebben wij alle ingrediënten in huis. De bekendste zijn kalk, gips en natuurlijk cement. In cement leveren wij merkproducten voor alle toepassingen, zoals metselwerk, voegwerk, betonmortel en cementdekvloeren.

Kant-en-klare producten
De kant-en-klare producten die wij aanbieden, voldoen aan alle professionele eisen. Ze staan borg voor verwerkingsgemak en tijdbesparing. Voor elke toepassing zijn producten met de juiste eigenschappen beschikbaar. Moet de mortel snel uitharden of juist langzaam? Is een hoge druksterkte gewenst of kiest u voor een ecologische metselmortel? Wat ook uw eisen zijn, wij hebben het passende product.
Voor kleine en grote projecten kunt u bij ons terecht. Een zakje van 25 kg, een bigbag van 1 m3 of een silolevering: wij zorgen ervoor!

De voordelen van Logus-De Hoop

Deskundig advies
Professionele materialen
Meer dan 10.000 artikelen uit voorraad leverbaar
Breedste bouwmaterialen assortiment van de regio
Voorraadartikelen vòòr 15:00 uur besteld = de volgende werkdag in huis
Ruime openingstijden

Wij werken uitsluitend met topmerken