Verf en sierpleisters

Een project is pas áf als het er perfect uitziet. Ook voor the finishing touch bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben een compleet assortiment sierpleisters, muurverven en lakken. Hebt u vragen over materialen en toepassingen? Onze deskundige adviseur geeft graag tekst en uitleg.

Sierpleisters
Voor binnen en buiten. Met een grove of een fijne structuur. In de kleur die bij uw huis past. Wat ook uw wens is, wij hebben de oplossing. U kunt namelijk kiezen uit meer dan 1.000 verschillende kleuren. Wij geven u graag diverse voorbeelden en kleurenstalen mee, zodat u thuis uw keuze kunt bepalen. Zit uw gewenste kleur er toch niet tussen? Geen probleem! Onze eigen kleurmengers kunnen binnen 24 uur elke gewenste kleur leveren.

Muurverven en lakken
Gemakkelijke verwerking. Plus een resultaat dat voldoet aan de hoogste kwaliteits- en duurzaamheidseisen. Onze buitenlakken zijn van een buitengewoon gehalte. Hetzelfde geldt voor ons brede palet van muurverven voor zowel binnen als buiten. U kunt kiezen uit meer dan 20.000 kleuren in diverse glansgraden: van extra mat tot glans.

De voordelen van Logus-De Hoop

Deskundig advies
Professionele materialen
Meer dan 10.000 artikelen uit voorraad leverbaar
Breedste bouwmaterialen assortiment van de regio
Voorraadartikelen vòòr 15:00 uur besteld = de volgende werkdag in huis
Ruime openingstijden

Wij werken uitsluitend met topmerken