PVC

Veilig, duurzaam en voordelig bouwen? Eén materiaal maakt het allemaal mogelijk: PVC. Het is dan ook de meest gebruikte kunststof in de bouw. De belangrijkste kwaliteiten vindt u hier op een rijtje. Voor meer informatie staat onze adviseur voor u klaar!

Voordelig en gemakkelijk
PVC heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Het materiaal is gemakkelijk te verwerken en te installeren. Verzagen, vervormen of lassen? Met PVC is het geen probleem.

Lange levensduur
PVC is licht, maar bijzonder sterk. Het is slijtvast en brandwerend en heeft een hoge weerstand tegen weersinvloeden. Ook is het bestand tegen chemische invloeden en corrosie. PVC gaat gemakkelijk meer dan vijftig jaar mee.

Verantwoord
Uit onderzoeken is gebleken dat PVC een relatief gunstige impact heeft op het milieu. Bouwmaterialen van PVC kunnen na gebruik weer gerecycled worden. PVC past dus ook helemaal bij duurzaam bouwen.

Logus Grond-, Weg- en Waterbouw
Wilt u snel kunnen beschikken over de juiste materialen voor uw project? Dan bent u bij Logus GWW aan het juiste adres. Bij Logus GWW kunt u rekenen op een compleet GWW-assortiment (oa. PVC, PE, hout, drainage, wegendoek en PP-buitenriolering), directe levering uit voorraad en een professioneel advies. Zie www.logusgww.nl voor meer informatie.

De voordelen van Logus-De Hoop

Deskundig advies
Professionele materialen
Meer dan 10.000 artikelen uit voorraad leverbaar
Breedste bouwmaterialen assortiment van de regio
Voorraadartikelen vòòr 15:00 uur besteld = de volgende werkdag in huis
Ruime openingstijden

Wij werken uitsluitend met topmerken