Logus-De Hoop is dé specialist in plafonds, stenen en wanden. Wij denken graag met je mee om samen tot een gewenst eindresultaat te komen.

Logus-De Hoop biedt de beste kwaliteit bouwmaterialen voor de beste prijs. Wij leveren aan ZZP-ers, bedrijven en particulieren. Dus bent u een professionele klusser dan bent u van harte welkom!

Kom gerust langs bij één van onze vestigingen.

Gevelstenen

Gevelstenen
Gevelsteen: het is zowel bouwmateriaal als stijlelement. Afhankelijk van de situatie worden aan dit materiaal de meest uiteenlopende eisen gesteld

 

Kalkzandsteen

Kalkzandsteen
Kalkzandsteen is een natuurproduct dat al eeuwenlang wordt gebruikt. Het is een logische keus voor bouwers met kennis van zaken.

 

Keramium

Keramium
De Keramium-formule is geënt op een bijzondere passie voor keramiek en exclusief ontwikkeld voor architecten, projectontwikkelaars en aannemers.

 

Overige steenproducten

Overige steenproducten
In bouwstenen bieden wij u een ruime keuze voor diverse toepassingen binnen en buiten. Denk hierbij aan gasbeton, gipsblokken en glazen bouwstenen.

 

Wanden

Wanden

Voor de indeling of herindeling van ruimten. Overal waar ruimten moeten worden gecreëerd zijn de wandoplossingen van Logus op zijn plaats

 

Plafonds

Plafonds
Aan plafonds worden, terecht, hoge eisen gesteld. Wij laten je daarom kiezen uit een breed assortiment plafondsystemen.

 

Waarom Logus-De Hoop?

Deskundig advies
Professionele materialen
Meer dan 10.000 artikelen uit voorraad leverbaar
Breedste bouwmaterialen assortiment van de regio
Voorraadartikelen vòòr 15:00 uur besteld = de volgende werkdag in huis
Ruime openingstijden