Bouwmaterialen

Bouwmaterialen
Bij Bouwcenter Logus-De Hoop ben je aan het juiste adres voor hoogwaardige bouwmaterialen in iedere bouwfase, vanaf bestektekening tot oplevering.

 

Gereedschap

Gereedschap
De echte vakman herken je aan zijn handwerk én zijn handgereedschap. In ons complete assortiment zijn alle topmerken vertegenwoordigd.

 

Hout- en plaatmateriaal

Hout- en plaatmateriaal
Onze hout- en plaatmaterialen zijn geschikt voor alle bouwtoepassingen. Van metselprofielen en steigerhout tot en met aftimmermateriaal.

 

Betonwaren, bouwchemie en zakgoed

Betonwaren, bouwchemie en zakgoed
Van cement en lijmen tot mortels, gips – en sierpleisters en andere chemische bouwproducten. Ben je bij Bouwcenter Logus-De Hoop aan het juiste adres

 

Plafonds, stenen en wanden

Plafonds, stenen en wanden
Logus-De Hoop is dé specialist in plafonds, stenen en wanden. Wij denken graag met je mee om samen tot een gewenst eindresultaat te komen.

 

Sierbestrating

Sierbestrating

Tuin, oprit of binnenplaats perfect afwerken? Bij Bouwcenter Logus-De Hoop kan je kiezen uit een breed assortiment van sierbestrating.

 

Deuren

Deuren
Voor Binnendeuren, buitendeuren en zelfs voor garagedeuren zit je door het uitgebreide assortiment goed bij Bouwcenter Logus-De Hoop. 

 

Bouwshop

Logus-De Hoop is dé specialist in bouwmaterialen. Denk hierbij aan een groot assortiment hout en plaatmateriaal, gereedschappen, ijzerwaren, isolatie, gevelstenen en fundering.

Logus-De Hoop biedt de beste kwaliteit bouwmaterialen voor de beste prijs. Wij leveren aan ZZP-ers, bedrijven en particulieren. Dus bent u een professionele klusser dan bent u van harte welkom!

Kom gerust langs bij één van onze vestigingen.

Waarom Logus-De Hoop?

✔ Al meer dan 100 jaar ervaring
✔ Breed gamma aan kwaliteitsproducten in onze bouwshops en drive-in magazijnen
✔ Tonnen kennis, advies op maat en logistieke diensten passend bij ieder project
✔ Betrokken in én bij de regio
✔ 11 bouwshops en 5 actuele showrooms in Zuidwest-Nederland voor particulieren en zakelijke klanten