Bouwmaterialen

Bij Bouwcenter Logus-De Hoop bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige bouwmaterialen in iedere bouwfase, vanaf bestektekening tot oplevering.

 

Gereedschap

De echte vakman herkent u aan zijn handwerk én zijn handgereedschap. In ons complete assortiment zijn alle topmerken vertegenwoordigd.

 

Hout- en plaatmateriaal

Onze hout- en plaatmaterialen zijn geschikt voor alle bouwtoepassingen. Van metselprofielen en steigerhout tot en met aftimmermateriaal.

 

Betonwaren, bouwchemie en zakgoed

Van cement en lijmen tot mortels, gips – en sierpleisters en andere chemische bouwproducten. Bent u bij Bouwcenter Logus-De Hoop aan het juiste adres.

 

Plafonds, stenen en wanden

Plafonds, stenen en wanden
Logus-De Hoop is dé specialist in plafonds, stenen en wanden. Wij denken graag met u mee om samen tot een gewenst eindresultaat te komen.

 

Sierbestrating

Tuin, oprit of binnenplaats perfect afwerken? Bij Bouwcenter Logus-De Hoop kunt u kiezen uit een breed assortiment sierbestrating.

 

Deuren

Voor Binnendeuren, buitendeuren en zelfs voor garagedeuren zit u door het uitgebreide assortiment goed bij Bouwcenter Logus-De Hoop. 

 

Bouwshop

Logus-De Hoop is dé specialist in bouwmaterialen. Denk hierbij aan een groot assortiment hout en plaatmateriaal, gereedschappen, ijzerwaren, isolatie, gevelstenen en fundering.

Logus-De Hoop biedt de beste kwaliteit bouwmaterialen voor de beste prijs. Wij leveren aan ZZP-ers, bedrijven en particulieren. Dus bent u een professionele klusser dan bent u van harte welkom!

Kom gerust langs bij één van onze vestigingen.

De voordelen van Logus-De Hoop

✔ Al meer dan 100 jaar ervaring
✔ Breed gamma aan kwaliteitsproducten in onze bouwshops en drive-in magazijnen
✔ Tonnen kennis, advies op maat en logistieke diensten passend bij ieder project
✔ Betrokken in én bij de regio
✔ 11 bouwshops en 5 actuele showrooms in Zuidwest-Nederland voor particulieren en zakelijke klanten