Jouw moderne droomkeuken

Een strak design met ultiem gebruiksgemak, dat zijn moderne keukens. Een combinatie van speelse elementen, zoals kleuren en details waar je u tegen zegt, zorgt er voor dat de moderne keuken de nieuwe blikvanger van je woning is. Een minimalistische vormgeving, strak lijnenspel en de nieuwste keukenapparatuur zijn onmisbaar in deze keuken. Clean en van alle gemakken voorzien is het motto van de moderne keuken.

 

Strakke lijnen

Het strakke design speelt de hoofdrol in de moderne keuken. Gecombineerd met glanzende afwerking zorgt het voor een moderne uitstraling. De details zijn wellicht iets minimalistisch, maar vallen daardoor nog meer op.

 

Greeploze kasten

Door het weglaten van grepen gaan de keukenkastjes en -lades volledig op in het landschap van de moderne keuken. Wat overblijft is een strak lijnenspel. Een van debelangrijkste kenmerken van een moderne keuken. 

 

 

Details en creativiteit

Wie zegt dat een moderne keuken geen creativiteit uitstraalt, heeft het goed mis. Speelse, uitgesproken kleuren vormen een inspirerend contrast met het minimalistische karakter van de moderne keuken. Kleurcombinaties is de sleutel tot deze creatieve uitstraling. 

 

 

Ruimte

Ruimte is ook belangrijk in een moderne keuken. De nieuwste trend in de moderne keuken zijn hangende kastjes. Door de kasten niet meer op de vloer te plaatsen ontstaat een ruimtelijk effect. Verder worden de bovenkastjes vervangen door een vrijstaand kookeiland.  

 

Eyecathers

In de moderne keuken mag de nieuwste elektrische apparatuur niet ontbreken. Denk aan een Bora afzuigsysteem, een warmwaterkraan of een alles-in-een oven. Deze moderne luxes zijn de nieuwe eyecatchers in jouw moderne keuken.

 

De volgende keukenmerken beleef je bij Logus keukens badkamers tegels