Opzoek naar jouw droomkeuken? Dan zit je goed met de Logus keukenontwerptool. Met deze handige tool kan je gelijk zien hoe jouw nieuwe keuken er uitkomt te zien. Opzoek naar een keuken zonder handgreep of juist met? Wij bieden je de mogelijkheden om dit zelf samen te stellen. Begin met het ontwerpen van je droomkeuken door hier te klikken  of maak een afspraak in een van onze showroom vestigingen

Hoe werkt het?

Je droomkeuken is maar een paar stappen van je verwijderd. In de keukenontwerptool staan verschillende keukens klaar in diverse opstellingen. Rechte keukens, U-keukens, eilandkeukens, alles is mogelijk. Verder geven wij je de keuze tussen landelijke, moderne of klassieke keukens. Daarnaast kun je inspelen op de laatste trends en nieuwste apparatuur. De ideale stijl gevonden? Dan kan je gemakkelijk jouw droomkeuken tekenen. Dit doe je door op de button ’teken je keukenruimte’ te klikken. Je resultaat wordt gelijk zichtbaar en het is mogelijk om direct een offerte op te vragen.

Ontwerp opslaan

Nu de keuken van je dromen is ontworpen, mag je deze natuurlijk niet vergeten op te slaan. Om je ontwerp op te slaan klik je op ‘configuratie opslaan’. Als je dit hebt gedaan vul je vervolgens je e-mailadres in. Op een later moment kun je het ontwerp altijd wijzigen, als je deze hebt opgeslagen. Verder kun je het gemaakte ontwerp mee nemen tijdens een bezoek aan een van onze showrooms. Onze keukenspecialisten staan voor je klaar om aan de hand van jouw ontwerp de keuken van je dromen verder te ontwikkelen.   

Keukenontwerptool

Terneuzen | Vlissingen | Bergen op Zoom