Het grootste gedeelte van het sponsorbedrag voor de Logus-De Hoop Marathon Zeeuws-Vlaanderen wordt gedoneerd aan de Voedselbank Zeeuws-Vlaanderen. Op deze manier willen wij ons steentje bijdragen om gezinnen die het hard nodig hebben te ondersteunen tijdens deze moeilijke tijd.

Klanten van de Voedselbank Zeeuws-Vlaanderen konden deze week geen voedselpakket ophalen vanwege het coronavirus. Gelukkig is er een oplossing gevonden. De bijna zeshonderd klanten van de Voedselbank Zeeuws-Vlaanderen kunnen met speciale waardebonnen bij supermarkten in hun buurt terecht. De waardebonnen zijn een goede tijdelijke oplossing. Het helpt de klanten enorm tijdens deze coronacrisis én het voorkomt direct persoonlijk contact met de vrijwilligers van de Voedselbank.

Om deze waardebonnen te kunnen aanbieden is er veel geld nodig. Dat heeft Logus-De Hoop, dochteronderneming van De Hoop Terneuzen, doen besluiten de Voedselbank op deze wijze te ondersteunen.

Voedselbank Zeeuws-Vlaanderen.

 

Terneuzen | Oostburg | Vlissingen | Goes | Bergen op Zoom | Roosendaal | Zwijndrecht | Rotterdam | Verlegh Breda Koolschijn