VELUX Rewards

Speciaal voor de zakelijke klant zijn er de VELUX Rewards. Op ieder ingekochte VELUX kunststof dakraam(polyurethaan beschermlaag) in de maanden maart/ april 2021 ontvangt de zakelijke klant van Bouwcenter Logus €40,- VELUX Rewards. 

*Deze actie is geldig tot 30-04-2021

Hoe profiteer ik hiervan?

Om deel te nemen aan deze actie van VELUX klik je op deze link. Hier kan je als zakelijke klant je registeren om deel te nemen of als je al een account hebt kun je via de link inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord. Na het inloggen upload je de inkoopfactuur die je hebt ontvangen van onze Logus medewerker. De VELUX Rewards worden automatisch doorberekend op alle ingekochte VELUX producten. Het verdiende bedrag kan vervolgens makkelijk online of offline besteed worden bij de partners van VELUX. Dit zijn onder andere Media markt, Bol.com en Zalando.

Tips van VELUX

Om goed gebruik van deze actie te maken heeft VELUX een paar handige tips. Komend jaar zullen er nog meer goede acties volgen waarbij je VELUX Rewards kunt verdienen. Je kan dus door mee te doen aan verschillende acties punten verdienen. Verder kun je het hele jaar door VELUX Rewards sparen op verschillende VELUX producten zoals op dakramen en raamdecoratieproducten(excl. gootstukken en toebehoren). De punten die je spaart kun je opzij zetten om deze te combineren met andere VELUX Reward acties of je kunt ze gelijk online uitgeven bij de partners van VELUX.  Welke optie je ook kiest, je hebt altijd keuze uit een ruim assortiment bij de VELUX partners.

VELUX Rewards

 

Terneuzen | Oostburg | Vlissingen | Goes | Bergen op Zoom | Roosendaal | Zwijndrecht | Rotterdam | Verlegh Breda Koolschijn